Fortræffelige fristelser
Del
Vælg mellem 15.687 sommerhuse Destinationer under Frankrig
1-værelses lejlighed til 2 personer i St. Briac-sur-Mer.
1-værelses lejlighed til 2 personer beliggende i en af de smukkeste fiskerlandsbyer langs Côte d´Emeraude. Lejligheden er en del af et lille moderne lejlighedskompleks i udkanten af St. Briac med udendørs swimmingpool, spa-behandlinger, sauna og kun 300 m fra en dejlig sandstrand. Her har man muligheden for at slappe af og nyde livet. 209-BRE01212UYYYO.
Frankrig viser mange ansigter og forskellige fristelser: Rå natur og strande i nord og vest, den mondæne hovedstad Paris, et mangfoldigt centrum med slotte og vinområder, Alperne i øst, samt den populære sydlige del med Provence og de elegante badebyer ved Cote d’Azur.

Sommerhus Frankrig – Fortræffelige fristelser

Dertil kommerselvfølgelig den verdenskendte madkultur, hvor der er noget for enhver smag, fra gourmets til elskere af den mere simple kost.

Det siger vores gæster om Frankrig:

”I et sommerhus i Frankrig smager vi vin på vingårde og tager altid nogle lokale specialiteter fra markederne med hjem, som man ikke kan få herhjemme. Det er sjovere end at købe en souvenir, som bare havner i et skab. Men delikatesserne bliver hurtigt spist. Så glæder man sig til at snart at komme af sted igen,” er Helle Bødker begejstret over Frankrigs mange fristelser.

”Vi har været i Provence i et sommerhus i Frankrig flere gange. Det er skønt, også selv om min kone og mine tre døtre vil af og til tidligt op for at komme på de lokale markeder. De er især ude efter tøj og duge i Provence-mønstre,” siger Jørgen Hansen.

Kæmpe udbud af sommerhuse til leje Frankrig

Vil du være sikker på at finde det bedste sommerhus Frankrig til den garanteret laveste pris? Så lej familiens feriehus Frankrig på Sommerhus-siden. Her kan du uden videre finde præcis det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Frankrig.

Lej sommerhus Frankrig

Hos os er udlejning af sommerhuse Frankrig nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Frankrig eller den feriebolig Frankrig som matcher dine ønsker.

Her får du landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Frankrig

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets garanteret billigste når det kommer til sommerhusudlejning Frankrig. (Se vilkår).

Hos os skal kunden til hver en tid have den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler om Frankrig

  • Skiferie Frankrig

    I Frankrig findes der mange gode skiområder. Nogle steder er anlagt som moderne satellitbyer uden ret meget atmosfære, men med et hav af pister og lifter. Dog kan man også opdage nogle små landsbyer som har bevaret deres oprindelige stemning og byder på dejligt skiløb.

Inspiration

Vis alle