Smuk og vild
Del
Vælg mellem 3.991 sommerhuse
2-værelses lejlighed til 2 personer i Ménerbes.
2-værelses lejlighed (90 m²) til 2 personer beliggende på den provencalske vingård Mas Les Constance. Lejligheden ligger 2 km fra Ménerbes, som er en charmerende og midderlalderlig landsby og 43 km øst for Avignon. Emne nr. 257-MBE102.
Det solrige Provence er kendt for god mad, vin og parfume, sin smukke og vilde natur samt ikke mindst det fantastiske lys, som har tiltrukket mange kunstnere. De blomstrende lavendelmarker med de flotte blå og lilla farver er et andet kendetegn.

Sommerhus Provence – Smuk og vild

Provence er oplagt som feriemål ikke mindst pga. de mange solskinstimer, dejlige strande, fantastiske tusindårige hulemalerier, romerske ruiner og mange andre flotte bygningsværker. Interessante byer er Avignon med den romerske akvædukt, Aix-en-Provence, fæstningsbyen Egmort, samt romerbyerne Orange og Arles.

En naturoplevelse af de store er ’Camarguedeltaen’. Området ligger syd for byen Arles og mellem de to arme af Rhônefloden, Grand Rhône og Petit Rhône, der udmunder i Middelhavet. Området er delvis sump, delvis marskland og er med sine ca. 490 km² Vesteuropas største floddelta. Området er et beskyttet naturområde med over 500 arter af fugle. Mest kendt er de store flokke af flamingoer. I Camargue findes også de halvvilde hvide Camargueheste.

Det siger vores gæster om Provence:

”De gamle bygninger i Orange og Arles giver en helt speciel stemning. På borgen i bjergbyen Les Baux prøvede vi at affyre store vandballoner med store stenslynger. Det var et hit,” fortæller Jørgen Hansen.

”Mont Ventoux ligger ved den interessante by Vallon-Pont-d’Arc og indgangen til kløfterne Gorges de l’Ardèche. Her er der grotter med spor fra neanderthal-mennesker, samt søer og floder, hvor man kan bade, sejle i kajak og leje vandcykler,” siger Jørgen Hansen.

Kæmpe udvalg af sommerhuse til leje Provence

Vil du også gerne nyde fordelene ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Provence? Så book jeres feriehus Provence på Sommerhus-siden. Her finder du på kort tid det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Provence.

Lej sommerhus Provence

Hos os er udlejning af sommerhuse Provence nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Provence eller den feriebolig Provence som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Provence

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Provence. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid førsteklasses service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Frankrig

    Frankrig viser mange ansigter og forskellige fristelser: Rå natur og strande i nord og vest, den mondæne hovedstad Paris, et mangfoldigt centrum med slotte og vinområder, Alperne i øst, samt den populære sydlige del med Provence og de elegante badebyer ved Cote d’Azur.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i St. Briac-sur-Mer.