Mondænt eldorado
Del
Vælg mellem 1.894 sommerhuse
Ferielejlighed til 4 personer i Côte d´Azur.
Skøn ferielejlighed til 4 personer i Mandelieu-La-Napoule tæt på den berømte by Cannes og Esterel bjergene. Lejligheden er beliggende i et feriekompleks med 2 udendørs swimmingpools og en golfbane i nærheden. Emne nr. 209-CAZ02102LYYYO.
Den Franske Riviera, som også kaldes Côte d’Azur, er Middelhavskysten fra den italienske grænse til havnebyen Marseille. Langt over 100 km strand og klipper, som er lovprist for deres skønhed. Blot få kilometer fra det azurblå Middelhav rejser bjergene sig og giver dette helt fantastiske sceneri.

Sommerhus ved den Franske Riviera – Mondænt eldorado

Det dejlige Middelhavsklima med de mange solskinstimer, de fine strande, de maleriske kystbyer, samt den sydlandske stemning og kulinariske højdepunkter tiltrækker mange turister, kunstnere og berømtheder året rundt.

Ind imellem de to yderpunkter, byerne Menton og Cassis, findes mange af verdens bedst kendte feriesteder. Cannes, der er kendt for den internationale filmfestival, Nice, der er kendt for sit karneval, og ministaten Monaco, der er millionærernes legeplads. Saint-Tropez er også et populært feriested, hvor man ser enorme luksus yachter i havnen, samt en livlig promenade med mange dejlige caféer.

Alle byer på Côte d’Azur har masser af oplevelser at byde på, hvad enten man ønsker at gå på opdagelse i de gamle kvarterer, tage på farvestrålende og duftende markeder eller nyde solen på de skønne strande.

Den Franske Riviera er også noget for mad- og vinelskere. De mest kendte retter er fiskesuppen Bouillabaisse, salaten niçoise, farserede sardiner og andre specialiteter med alt godt fra havet, hvortil der selvfølgelig drikkes lokal vin.

Det største udbud af sommerhuse til leje Den Franske Riviera

Vil du være sikker på at få det bedste sommerhus Den Franske Riviera til den bedste pris? Så skal du bestille familiens feriehus Den Franske Riviera på Sommerhus-siden. Her kan du nemt og hurtigt finde netop det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Den Franske Riviera.

Lej sommerhus Den Franske Riviera

Hos os er udlejning af sommerhuse Den Franske Riviera nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Den Franske Riviera eller den feriebolig Den Franske Riviera som matcher dine ønsker.

Du får landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Den Franske Riviera

Sommerhussiden.dk vil være markedets garanteret billigste til sommerhusudlejning Den Franske Riviera. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid personlig service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Frankrig

    Frankrig viser mange ansigter og forskellige fristelser: Rå natur og strande i nord og vest, den mondæne hovedstad Paris, et mangfoldigt centrum med slotte og vinområder, Alperne i øst, samt den populære sydlige del med Provence og de elegante badebyer ved Cote d’Azur.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i St. Briac-sur-Mer.