Ferie på Europas top
Del
Vælg mellem 1.998 sommerhuse Destinationer under Rhone-Alpes
Sommerhus til 4 personer med swimmingpool i Cavaillon.
Skønt sommerhus til 4 personer med egen swimmingpool og pizzaovn på terrassen i Cavaillon. Dette sommerhus er det perfekt udgangspunkt for udflugter. Emne nr. 135-FPV168.
Feriedrøm i regionen Rhône-Alpes: En alpehytte med smukke udsigter over blomster- og skovklædte bjerge og dale. I nærheden evig sne på Europas højeste bjerg Mont Blanc, dybe kløfter i Le Vercors, frodige, skovklædte bjergsider, barske, nøgne klippelandskaber, gletchere og floder.

Sommerhus Rhone-Alpes – Ferie på Europas top

Feriedrøm i regionen Rhône-Alpes: En alpehytte med smukke udsigter over blomster- og skovklædte bjerge og dale. I nærheden evig sne på Europas højeste bjerg Mont Blanc, dybe kløfter i Le Vercors, frodige, skovklædte bjergsider, barske, nøgne klippelandskaber, gletchere og floder.

Området er ikke kun rig på naturoplevelser, men også én af de mest velhavende regioner i Frankrig, kun overgået af Paris.

En anden fornøjelse ved en ferie i Rhône-Alpes kan være badning i søer som Lac Léman, Lac d’Annecy og Lac Bourget ved kurstedet Aix-les-Bains. I byer som Lyon og Grenoble kan man dyrke storbyliv, kultur og shopping.

Det siger vores gæster om Rhone-Alpes:

”Vi lejede et sommerhus i Rhône-Alpes for at prøve noget andet end daseferie ved stranden. Det var en succes,” siger Gitte Bacci, som fik natur for alle feriepengene.

”Vores feriehus i Rhône-Alpes lå 50 meter fra liften og et skiområde med 310 kilometer fine og velpræparerede blå, røde og sorte pister. Der var også skiskoler og legeland for børn,” fortæller Helle Petersen.

Kæmpe udbud af sommerhuse til leje Rhone-Alpes

Vil du også nyde fordelene ved et sommerhus Rhone-Alpes? Så lej familiens feriehus Rhone-Alpes på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udvalg af sommerhuse Rhone-Alpes i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor nemt og hurtigt finde præcis det feriehus Rhone-Alpes, der sikrer jer en afstressende ferie Rhone-Alpes.

Lej sommerhus Rhone-Alpes

Hos os er udlejning af sommerhuse Rhone-Alpes nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Rhone-Alpes eller den feriebolig Rhone-Alpes som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Rhone-Alpes

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks garanteret billigste når vi taler om sommerhusudlejning Rhone-Alpes. (Se gældende regler).

Hos os skal kunden altid have service helt i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Frankrig

    Frankrig viser mange ansigter og forskellige fristelser: Rå natur og strande i nord og vest, den mondæne hovedstad Paris, et mangfoldigt centrum med slotte og vinområder, Alperne i øst, samt den populære sydlige del med Provence og de elegante badebyer ved Cote d’Azur.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i St. Briac-sur-Mer.