Snegaranti hele året rundt
Del
Vælg mellem 196 sommerhuse
2-værelses lejlighed med direkte adgang til skiområdet i Tignes.
2-værelses lejlighed til 4 personer kun få skridt fra den nye 8-sæders gondol Les Boisses, med direkte adgang til skiområdet. Følgende faciliteter er inkluderet i opholdet: Indendørs swimmingpool med børnebassin, boblebade, saunaer, dampbade og et moderne fitnesscenter. Emne nr. 257-TIG240.
Den franske skiby Tignes er kun blevet bygget med skiløb for øje – et ideelt sted for den sporty skiløber. Tignes er en del af et af verdens bedste skiområder – L’Espace Killy – som også tæller Val d’Isére. Her er snesikkert, og terrænet byder på noget for alle uanset niveau.

Skiferie Tignes – Snegaranti hele året rundt

Området består af 310 km piste, og hele to gletsjere sørger for snegaranti hele året rundt.

Tignes er også et populært rejsemål for sommerskiløb. Området tilbyder stor variation i skiløbet, her finder man udfordrende off-piste, skarpe parker og masser af brede pister.

Tignes er opdelt i 4 bydele med Le Lac og val Claret som de mest livlige. I Le Lac ligger et helt nybygget sportscenter med en masse faciliteter og aktiviteter. Der er udendørsskøjtebaner, isdykning, paragliding og meget mere. Underholdning for hele familien garanteret!

Kæmpe udvalg af hytter til leje Tignes

Vil du også gerne nyde de mange fordele ved en hytte eller en ferielejlighed Tignes? Så skal du bestille familiens hytte Tignes på Sommerhus-siden. Her finder du hurtigt den hytte, der skal danne rammen om jeres skiferie Tignes.

Lej sommerhus Tignes

Hos os er udlejning af sommerhuse Tignes nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Tignes eller den feriebolig Tignes som matcher dine ønsker.

Her får du landets bedste prisgaranti ved leje af hytter Tignes

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til udlejning af hytter Tignes. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid førsteklasses service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Rhone-Alpes

    Feriedrøm i regionen Rhône-Alpes: En alpehytte med smukke udsigter over blomster- og skovklædte bjerge og dale. I nærheden evig sne på Europas højeste bjerg Mont Blanc, dybe kløfter i Le Vercors, frodige, skovklædte bjergsider, barske, nøgne klippelandskaber, gletchere og floder.
    Sommerhus til 4 personer med swimmingpool i Cavaillon.
  2. Sommerhus Frankrig

    Frankrig viser mange ansigter og forskellige fristelser: Rå natur og strande i nord og vest, den mondæne hovedstad Paris, et mangfoldigt centrum med slotte og vinområder, Alperne i øst, samt den populære sydlige del med Provence og de elegante badebyer ved Cote d’Azur.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i St. Briac-sur-Mer.