Skiområde XL
Del
Vælg mellem 52 sommerhuse
1-værelses lejlighed til 2 personer i Val Thorens.
1-værelses lejlighed (18 m²) til 2 personer på 9. sal. Lejligheden ligger ca. 20 m fra pisterne og lifterne. I nærheden findes indkøbscentret Péclet med butikker og restauranter. Emne nr. 257-VTH609.
Val Thorens ligger i de franske Alper og er Europas højeste ski resort på 2.300 m. Hele skiområdet strækker sig over tre dale (Les Trois Vallées), hvor Val Thorens er én af dem. Med alt i alt 600 km piste er de tre dale det største sammenhængende skiområde i verden, forbundet med en fælles skipas.

Skiferie Val Thorens – Skiområde XL

I starten af 1960erne begyndte Val Thorens at vokse fra en lille alpelandsby til et moderne skiby med alle de nødvendige faciliteter. Den høje beliggenhed sørger for snesikkerhed fra november til maj. De højeste bjerge Pointe du Bouchet og Cime de Caron rager op til 3200 m.

De mange slags lifter og pister i alle sværhedsgrader gør Val Thorens til et område for ægte ski entusiaster. Det er en international ski ressort med 70% udenlandske gæster.

Kæmpe udvalg af hytter til leje Val Thorens

Vil du også nyde de mange fordele ved en dejlig ferie i en skøn hytte eller ferielejlighed Val Thorens? Så bestil familiens hytte Val Thorens på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udbud af hytter Val Thorens i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor nemt og hurtigt finde netop den hytte Val Thorens, som skal danne rammen om jeres skiferie Val Thorens.

Lej sommerhus Val Thorens

Hos os er udlejning af sommerhuse Val Thorens nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Val Thorens eller den feriebolig Val Thorens som matcher dine ønsker.

Du får den stærkeste prisgaranti ved leje af hytte Val Thorens

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til udlejning af hytter Val Thorens. (Se reglerne).

Vi har en klar målsætning mål om til hver en tid at yde vores kunder den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Rhone-Alpes

    Feriedrøm i regionen Rhône-Alpes: En alpehytte med smukke udsigter over blomster- og skovklædte bjerge og dale. I nærheden evig sne på Europas højeste bjerg Mont Blanc, dybe kløfter i Le Vercors, frodige, skovklædte bjergsider, barske, nøgne klippelandskaber, gletchere og floder.
    Sommerhus til 4 personer med swimmingpool i Cavaillon.
  2. Sommerhus Frankrig

    Frankrig viser mange ansigter og forskellige fristelser: Rå natur og strande i nord og vest, den mondæne hovedstad Paris, et mangfoldigt centrum med slotte og vinområder, Alperne i øst, samt den populære sydlige del med Provence og de elegante badebyer ved Cote d’Azur.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i St. Briac-sur-Mer.