Ski på gletsjer
Del
Vælg mellem 39 sommerhuse
Ferielejlighed til 7 personer i Les Deux Alpes.
Ferielejlighed til 7 personer i Chalet la Dibona, der er en ny hytte i Les Deux Alpes. Kun 50 m fra ferielejligheden stopper skibussen til skiområdet Les Deux Alpes. Til fælles benyttelse er der sauna, jacuzzi, vaskemaskine og fitnessudstyr. Emne nr. 357-FR-38860-42.
Les Deux Alpes er et fransk skiområde som ligger 70 km fra Grenoble i regionen Isère. Selve landsbyen er på 1650 m og lifterne går helt op til 3600 m. Her ligger også Europas største gletsjer, hvor man kan stå på ski hele året rundt. Les Deux Alpes er ét af Frankrigs ældste skiregioner.

Skiferie Les Deux Alpes – Ski på gletsjer

Området tilbyder alt i alt 220 km pister med de sværeste i de lavere regioner. Desuden findes der en af Europas største snowparks. En udfordring for kendere: Man kommer nemt til La Grave, som af mange betegnes som et af Europas bedste off-piste områder.

Les Deux Alpes er præget af en typisk østrigsk byggestil, hvor hyggen er i højsædet. Der er små butikker, hoteller og sidegader, der præger det hyggelige gadebillede.

Det største udbud af hytter til leje Les Deux Alpes

Vil du sikre dig og familien den bedste skiferie Les Deux Alpes til den lavest mulige pris? Så book familiens hytte eller ferielejlighed Les Deux Alpes på Sommerhus-siden. Her kan du på kort tid finde nøjagtig det hus, der skal danne rammen om familiens skiferie Les Deux Alpes.

Lej sommerhus Les Deux Alpes

Hos os er udlejning af sommerhuse Les Deux Alpes nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Les Deux Alpes eller den feriebolig Les Deux Alpes som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den skarpeste prisgaranti ved leje af hytte Les Deux Alpes

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til udlejning af hytter Les Deux Alpes. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid betjening på første klasse

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Rhone-Alpes

    Feriedrøm i regionen Rhône-Alpes: En alpehytte med smukke udsigter over blomster- og skovklædte bjerge og dale. I nærheden evig sne på Europas højeste bjerg Mont Blanc, dybe kløfter i Le Vercors, frodige, skovklædte bjergsider, barske, nøgne klippelandskaber, gletchere og floder.
    Sommerhus til 4 personer med swimmingpool i Cavaillon.
  2. Sommerhus Frankrig

    Frankrig viser mange ansigter og forskellige fristelser: Rå natur og strande i nord og vest, den mondæne hovedstad Paris, et mangfoldigt centrum med slotte og vinområder, Alperne i øst, samt den populære sydlige del med Provence og de elegante badebyer ved Cote d’Azur.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i St. Briac-sur-Mer.