Slotte og vin
Del
Vælg mellem 155 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Fougères.
Skønt sommerhus til 6 personer i den charmerende landsby Fougères, 20 km syd for Blois. Indkøbsmuligheder og restauranter findes 300 m væk, i centrum af byen. Sommerhuset er beliggende på en 2.000 m² grund med græsplæne og terrasser. Emne nr. 257-FSB200.
Loire Dalen er et utroligt smukt landskab, der er beliggende ca. 130 km sydvest for Paris. De smukke omgivelser langs Loire flodens er også kendt som ’Frankrigs Have’. Der findes mere end 300 slotte i Loire Dalen, der er anerkendt af UNESCO som et enestående kulturlandskab.

Sommerhus Loire Dalen – Slotte og vin

På grund af de milde vintre og tempererede somre er her nemlig meget grønt og en stor del af Frankrigs frugter, grøntsager og vin avles her.

UNESCO har anerkendt områdets store betydning, ved at optage det på sin verdensarvsliste. Blandt slottene er Châteaux d’Amboise, der er smukt beliggende lige ud til Loire floden.

Det største slot i Loire Dalen er uden sammenligning Châteaux de Chambord. Slottet og den smukke park der omgiver det, tilhører nu den franske stat, og er en af de mest populære attraktioner i Loire Dalen. Det imponerende bygningsværk, hvis arkitektur er blanding af fransk og italiensk byggestil er helt afgjort et besøg værd.

Hvis man kan løsrive opmærksomheden fra alle slottene og parkerne, er det oplagt at holde en ’vinferie’. Ind imellem de mange châteaux’er og maleriske byer som Orléans, Saumur, Tours, Chinon, Amboise, Blois og Angers, findes der nemlig store arealer med vinstokke.

Fra Angers og Nantes udgår der flodture, og Atlanterhavskysten byder på dejlige sandstrande.

De elegante byer, det prægtige landskab og den vidunderlige mad og vin danner tilsammen et perfekt udgangspunkt for en skøn ferie i Loire-dalen.

Her får du overblik over mængden af sommerhuse til leje Loire Dalen

Vil du være 110 % sikker på at få dit favorit sommerhus Loire Dalen til den billigst mulige pris? Så skal du leje jeres feriehus Loire Dalen på Sommerhus-siden. Her kan du uden videre finde nøjagtig det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Loire Dalen.

Lej sommerhus Loire Dalen

Hos os er udlejning af sommerhuse Loire Dalen nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Loire Dalen eller den feriebolig Loire Dalen som matcher dine ønsker.

Her får du den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Loire Dalen

Sommerhussiden.dk vil være landets garanteret billigste når vi taler om sommerhusudlejning Loire Dalen. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid betjening på første klasse

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Frankrig

    Frankrig viser mange ansigter og forskellige fristelser: Rå natur og strande i nord og vest, den mondæne hovedstad Paris, et mangfoldigt centrum med slotte og vinområder, Alperne i øst, samt den populære sydlige del med Provence og de elegante badebyer ved Cote d’Azur.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i St. Briac-sur-Mer.