Ren velvære
Del
Vælg mellem 6.310 sommerhuse
3-værelses rækkehus til 4 personer med privat strand.
3-værelses rækkehus (90 m²) til 4 personer på 2 etager, lys og komfortabelt indrettet, fuldstændig renoveret i 2012. Rækkehuset ligger i Residence Les Marines du Cap, 300 fra bymidten, direkte ved havet og med privat strand. Emne nr. 307-FR6630.810.4.
Blomstrende natur, vingårde, idylliske bjerglandsbyer, farverige markeder, masser af historie og kultur, dertil flotte sandstrande og spektakulære kyster – det er Sydfrankrig.

Sommerhus Sydfrankrig – Ren velvære

De vigtigste byer i Sydfrankrig er havnebyen Marseille, mondæne Nice, romerske Avignon, bjergmetropolen Grenoble, Montpellier, vinbyen Bordeaux, Toulouse, Toulon og chikke Cannes.

Regionen, også betegnet Le Midi, refererer til et løst defineret geografisk område bestående af de regioner, der grænser op til Spanien, Middelhavet, Italien og Schweiz syd for Jurabjergene. De vigtigste byer i Sydfrankrig er havnebyen Marseille, mondæne Nice, romerske Avignon, bjergmetropolen Grenoble, Montpellier, vinbyen Bordeaux, Toulouse, Toulon og chikke Cannes.

Mange vil sikkert mene, at Sydfrankrig er en seværdighed i sig selv med al sin charme og tilbagelænede livsstil, og det er der sikkert noget om. Men på trods af enorme markeder, skønne cafeer og smalle gyder, kan det være rart, at krydre rejsen med nogle af de mange seværdigheder som naturen leverer.

Blandt dem er det oplagt, at vælge Camargue, et vådområde ved Rhône-flodens udmunding med lyserøde flamingoer, hvide vildheste og camargue-tyre. Et andet naturligt højdepunkt i Sydfrankrig er Europas svar på Grand Canyon: Den 25 km lange og 700 m dybe kløft Le Verdon, som munder ud i søen Lac de Verdon.

Det siger vores gæster om Sydfrankrig:

”I et sommerhus i Sydfrankrig smager vi på vine på vingårde og køber lokale specialiteter som oste og pølser med hjem, når vi er i et sommerhus i Sydfrankrig. Det er sjovere end at købe en souvenir, som bare havner i et skab. Men delikatesserne bliver hurtigt spist, og så glæder man sig til at snart at komme af sted igen,” siger Helle Bødker.

Kæmpe udvalg af sommerhuse til leje Sydfrankrig

Vil du være sikker på at få dit favorit sommerhus Sydfrankrig til den billigst mulige pris? Så book familiens feriehus Sydfrankrig på Sommerhus-siden. Her finder du nemt det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Sydfrankrig.

Lej sommerhus Sydfrankrig

Hos os er udlejning af sommerhuse Sydfrankrig nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Sydfrankrig eller den feriebolig Sydfrankrig som matcher dine ønsker.

Du får den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Sydfrankrig

Sommerhussiden.dk vil være landets billigste når det gælder sommerhusudlejning Sydfrankrig. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid betjening på første klasse

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Frankrig

    Frankrig viser mange ansigter og forskellige fristelser: Rå natur og strande i nord og vest, den mondæne hovedstad Paris, et mangfoldigt centrum med slotte og vinområder, Alperne i øst, samt den populære sydlige del med Provence og de elegante badebyer ved Cote d’Azur.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i St. Briac-sur-Mer.