Flamsk indflydelse
Del
Vælg mellem 119 sommerhuse
Ferielejlighed til 4 personer i bugten Somme Le Crotoy.
Skøn ferielejlighed til 4 personer i den smukke bugt Somme Le Crotoy blot 200 m fra en indbydende sandstrand. Lejligheden er en del af et feriekompleks med 56 lejligheder, hver med egen terrasse og lille have. Her findes også en fælles, opvarmet pool. Emne nr. 135-FNR100.
Nord Pas de Calais er en fransk region i den nordligste del af landet grænsende op til Belgien. Området er meget tæt befolket og industrialiseret. Hovedstaden er Lille.

Sommerhus Nord Pa de Calais – Flamsk indflydelse

Andre større byer er Valenciennes, Lens, Douai, Béthune, det historiske Dunkerque med en vigtig havn, Calais, Arras samt Boulogne-sur-Mer med én af Frankrigs største fiskerihavne.

Området har historisk set en belgisk/hollandsk indflydelse med en mindretalsbefolkning som taler flamsk. Regionen bliver også kaldt Fransk Flandern. Den flamske indflydelse er meget tydeligt i Lille, hvor der også ligger Frankrigs største og ældste universitet, grundlagt i 1562.

Siden 1994 er Nord Pas de Calais forbundet med Storbritannien via ’Eurotunnelen’, som er 50 km lang.

Landskabet i Nord Pas de Calais er lavtliggende og har kun små højdeforskelle. Det højeste punkt, 250 m, ligger helt mod øst, hvor regionen omfatter et lille hjørne af Ardennerne. Kysten langs Den Engelske Kanal, herunder Doverstrædet og Nordsøen, består skiftevis af klinter og klitter; bag klitterne ligger syd for Dunkerque et marskområde. Regionen har et kystklima med rigeligt nedbør på alle årstider.

Få overblik over mængden af sommerhuse til leje Nord Pas de Calais

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved et sommerhus Nord Pas de Calais? Så skal du leje familiens feriehus Nord Pas de Calais på Sommerhus-siden. Her finder du nemt det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Nord Pas de Calais.

Lej sommerhus Nord Pas de Calais

Hos os er udlejning af sommerhuse Nord Pas de Calais nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Nord Pas de Calais eller den feriebolig Nord Pas de Calais som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Nord Pas de Calais

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Nord Pas de Calais. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid betjening på første klasse

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Frankrig

    Frankrig viser mange ansigter og forskellige fristelser: Rå natur og strande i nord og vest, den mondæne hovedstad Paris, et mangfoldigt centrum med slotte og vinområder, Alperne i øst, samt den populære sydlige del med Provence og de elegante badebyer ved Cote d’Azur.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i St. Briac-sur-Mer.