Vin, kultur, natur
Del
Vælg mellem 35 sommerhuse
Lille hytte til 2 personer i ferieparken Les Hauts de ValJoy.
Komfortabel og veludstyret lille hytte (25 m²) til 2 personer beliggende i ferieparken Les Hauts de ValJoy i naturskønne omgivelser på nordsiden af søen ValJoy. Som gæst har man gratis adgang til det indendørs badeområde "Aquatica" med swimmingpool, vandfald, undersøiske massagedyser m.m. I ferieparken er der omkring et dusin butikker, barer og restauranter. Emne nr. 357-FR-59132-07.
Champagne-Ardennes ligger i den centrale, nordøstlige del af Frankrig og grænser til Belgien, Nord Pas De Calais, Pikardiet, Bourgogne, Franche-Comte samt Lorraine. Det er en spændende og meget velbesøgt del af Frankrig - ikke mindst på grund af det verdensberømte vindistrikt Champagne.

Sommerhus Champagne-Ardennes – Vin, kultur, natur

Et besøg værd er i hvert fald vindistriktets største by og økonomiske center, Reims. Byen, der ligger knap 150 km nordøst for Paris, dannede i mange år rammen om kroningen af de franske konger. Ceremonien fandt sted i byens katedral, Notre-Dame de Reims, der er anerkendt af UNESCO som en del af verdens kulturelle arv.

Nyd også det naturskønne landskab udenfor byerne, der ikke alene er karakteriseret ved grønne vinmarker. Tre store floder, Seine, Marne og Aisne skærer sig nemlig også igennem regionen, på deres vej mod vest og skaber en idyllisk atmosfære med store skove, søer og frodige kornmarker. Den nordligste del af Champagne-Ardenne hører til Ardennerne.

Turismen er især knyttet til katedralen i Reims, til champagneproduktionen samt til slagmarkerne fra 1. og 2. Verdenskrig. Antallet af af feriegæster i det skovrige Haute-Marne og ved de store, kunstige søer er stigende.

Det største udbud af sommerhuse til leje Champagne-Ardennes

Vil du være sikker på at finde dit foretrukne sommerhus Champagne-Ardennes til den lavest mulige pris? Så bestil jeres feriehus Champagne-Ardennes på Sommerhus-siden. Her finder du nemt det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Champagne-Ardennes.

Lej sommerhus Champagne-Ardenne

Hos os er udlejning af sommerhuse Champagne-Ardenne nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Champagne-Ardenne eller den feriebolig Champagne-Ardenne som matcher dine ønsker.

Du får den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Champagne-Ardennes

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks garanteret billigste når det kommer til sommerhusudlejning Champagne-Ardennes. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid førsteklasses service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Frankrig

    Frankrig viser mange ansigter og forskellige fristelser: Rå natur og strande i nord og vest, den mondæne hovedstad Paris, et mangfoldigt centrum med slotte og vinområder, Alperne i øst, samt den populære sydlige del med Provence og de elegante badebyer ved Cote d’Azur.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i St. Briac-sur-Mer.