Byernes by
Del
Vælg mellem 137 sommerhuse
1-værelses lejlighed til 2 personer midt i Paris.
Smagfuldt indrettet 1-værelses lejlighed til 2 personer på 40 m², beliggende på 1. sal lige midt i centrum af Paris, i et roligt kvarter med lille sydvendt terrasse. Emne nr. 307-FR1007.175.4.
Paris er også kendt som ”byernes by” med mange dejlige oplevelser i vente: Eiffeltårnet, Notre Dame katedralen, Versailles, Louvre og shopping i verdensklasse i de fantastiske gader og butikker. Tag også en uforglemmelig tur til fantastiske Disneyland Paris!

Sommerhus Paris – Byernes by

Besøger man metropolen, så mærker man det med det samme: Paris er Frankrigs politiske, økonomiske og kulturelle centrum. Intet andet sted i hele landet finder du så mange museer og udstillinger på ét sted, og det samme gælder for teatre, koncerthuse og operaer. Paris har simpelthen det hele!

Hvert kvarter i den franske hovedstad har sin egen historie, charme og atmosfære, der afspejler sig i omgivelserne. Fantastiske slotte og palæer viser adelens og de tidligere franske kongers magt og indflydelse, men intet kommer i nærheden af Versailles, der ligger lidt uden for byen.

Paris er desuden verdens ubestridte modecentrum og byder på rige muligheder for shopping, du ikke ser ret mange steder. Oplev de fantastiske gader og butikker. Og for alle børn og barnlige sjæle: Tag en uforglemmelig tur til fantastiske Disneyland Paris!

Det største udvalg af sommerhuse til leje Paris

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved en hyggelig ferie i et skønt sommerhus Paris? Så lej jeres feriehus Paris på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udbud af sommerhuse Paris for enhver smag, og derfor kan du på kort tid finde præcis det feriehus Paris, som sikrer jer en afslappet ferie Paris.

Lej sommerhus Paris

Hos os er udlejning af sommerhuse Paris nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Paris eller den feriebolig Paris som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Paris

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Paris. (Se reglerne).

Du fortjener den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Frankrig

    Frankrig viser mange ansigter og forskellige fristelser: Rå natur og strande i nord og vest, den mondæne hovedstad Paris, et mangfoldigt centrum med slotte og vinområder, Alperne i øst, samt den populære sydlige del med Provence og de elegante badebyer ved Cote d’Azur.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i St. Briac-sur-Mer.