Dans på vulkanerne
Del
Vælg mellem 95 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Beaux.
Skønt sommerhus til 4 personer på 93 m², smagfuldt renoveret i 2007, beliggende i 750 m højde kun 4 km fra landsbyen Beaux. Huset ligger for sig selv omgivet af en lille mur og med privat terrasse. Ejeren bor på en gård ikke langt derfra. Emne nr. 257-ABX100.
Auvergne er placeret i hjertet af Massif Central midt i Frankrig og kendt som det største vulkanområde i Europa. Her kan man opleve den storslående natur i de vulkanske bjergkæder og smukke søer. Det store, uspolerede område byder på fantastisk sightseeing og enhver tænkelig udendørsaktivitet.

Sommerhus Auvergne – Dans på vulkanerne

Her findes også mere end 500 romanske kirker, tæt på 50 slotte og et utal af spændende museer, middelalderborge og renæssancepaladser. Regionens hovedstad, Clermont-Ferrand, er altid et besøg værd.

Når man er på ferie i Auvergne er der tre vulkan-områder, Mont Dômes, Monts Dore og Monts du Cantal,som er spændende at besøge. Monts Dore består af tre gigantiske vulkaner, hvoraf Puy de Sancy med sine 1.885 meter er Midtfrankrigs højeste punkt. Området er beriget med mørkegrønne, tæt træbevoksede bjerge afbrudt af brusende floder og smukke søer.

Efter hver bjergryg følger en dal med en flod i bunden. Uanset om man vælger Allier, Loire, Cère, Truyère, Maronne eller en anden flod er naturen vild, barsk og uberørt.

I Auvergne findes et skønt varieret naturlandskab, der mange steder opfordrer til udendørsaktiviteter så som rafting, paraglidning, kano- eller kajaksejlads, alpin ski og langrendsski, ridning, svømning samt vandreture.

De op til 1.000 meter høje vulkaner sætter også deres præg på klimaet, og gør somrene varme med kølige nætter og vintrene kolde med sne og frost. Om foråret og efteråret regner det meget.

Her får du overblik over mængden af sommerhuse til leje Auvergne

Vil du være sikker på at finde det bedste sommerhus Auvergne til den lavest mulige pris? Så skal du booke jeres feriehus Auvergne på Sommerhus-siden. Her finder du på kort tid det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Auvergne.

Lej sommerhus Auvergne

Hos os er udlejning af sommerhuse Auvergne nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Auvergne eller den feriebolig Auvergne som matcher dine ønsker.

Du får den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Auvergne

Sommerhussiden.dk vil være markedets garanteret billigste til sommerhusudlejning Auvergne. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid personlig betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Frankrig

    Frankrig viser mange ansigter og forskellige fristelser: Rå natur og strande i nord og vest, den mondæne hovedstad Paris, et mangfoldigt centrum med slotte og vinområder, Alperne i øst, samt den populære sydlige del med Provence og de elegante badebyer ved Cote d’Azur.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i St. Briac-sur-Mer.