Historisk vingesus
Del
Vælg mellem 108 sommerhuse
1-værelses lejlighed til 4 personer tæt på Disneyland Paris.
Lille 1-værelses lejlighed til 2 personer beliggende tæt på Disneyland Paris, indkøbscentret Val d´Europe, SeaLife, La Vallée Village Outlet med sine 90 luksusbutikker og kun 40 km til midten af Paris. Emne nr. 209-PAR02008UYYYO.
Den historiske provins Picardie strækker sig over et areal på godt 19.000 kvadratkilometer i det nordvestlige hjørne af Frankrig. Hovedparten af regionen består af flade sletter, men i syd er landskabet kuperet og præget af store, tætte skove.

Sommerhus Pikardiet – Historisk vingesus

De mest betydningsfulde byer i Pikardiet er Abbeville, Amiens, Beauvais, Compiègne, Creil, Laon, Saint-Quentin og Soissons.

Provinsens historie går tilbage til det 5. århundrede og indbyggerne meget stolte af deres kulturarv. Et mindretal taler stadig den specielle Picardie sprog. Regionen er desuden fødestedet for den gotiske arkitektur med seks af verdens flotteste gotiske katedraler.

Der findes kun en smal kyststrækning i provinsen med bl.a. naturreservatet ’Réserve Naturelle de la Baie de Somme’ samt flotte sandstrande.

Kæmpe udvalg af sommerhuse til leje Pikardiet

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Pikardiet til den lavest mulige pris? Så book jeres feriehus Pikardiet på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et stort udvalg af sommerhuse Pikardiet i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor på kort tid finde nøjagtig det feriehus Pikardiet, der skal danne rammen om jeres ferie Pikardiet.

Lej sommerhus Pikardiet

Hos os er udlejning af sommerhuse Pikardiet nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Pikardiet eller den feriebolig Pikardiet som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Pikardiet

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks garanteret billigste når det gælder sommerhusudlejning Pikardiet. (Se vilkår).

Vi sætter en ære i at yde vores kunder den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Frankrig

    Frankrig viser mange ansigter og forskellige fristelser: Rå natur og strande i nord og vest, den mondæne hovedstad Paris, et mangfoldigt centrum med slotte og vinområder, Alperne i øst, samt den populære sydlige del med Provence og de elegante badebyer ved Cote d’Azur.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i St. Briac-sur-Mer.