Hyggelig og idyllisk
Del
Vælg mellem 111 sommerhuse
Lejlighed til 2 personer i Riquewihr.
Lejlighed til 2 personer beliggende i stueetagen af en vinejendom fra det 17. århundrede, som er blevet fuldstændig renoveret med fokus på bevarelsen af bygningens charme. Lejligheden er beliggende i byen Riquewihr, som er omkranset af vinmarker og bjerge, og som er én af de maleriske vinbyer langs Route des Vins (vinruten). Emne nr. 357-FR-68340-02.
Alsace er den mindste region i Frankrig og ligger i den nordøstligste del af landet, ud mod Rhindalen mellem Vogeserne og Schwarzwald i Tyskland. Området grænser også op til Schweiz. Regionen er især kendt for sin produktion af hvidvin.

Sommerhus Alsace – Hyggelig og idyllisk

I hovedstaden Strasbourg finder man EU Parlamentet og en række andre europæiske institutioner.

Alsace er kendt for sine små hyggelige byer med hyggelige bindingsværkshuse, kanaler, blomstersmykkede balkoner og gader omgivet af vinmarker. Det emmer af idyl og fredelig atmosfære. Man kan opleve en hel perlerække af kirker, slotte og maleriske landsbyer. Det gælder for eksempel den ældste del af Colmar, hvor høje og meget velbevarede bindingsværkshuse skaber en ganske særlig stemning.

Colmar er den bedst bevarede by i Alsace og samtidig vinhovedstaden. Det maleriske kanalkvarter "Det lille Venedig" nydes bedst fra en bådtur med udsigt til de historiske bygninger.

Alsace er en lille region med stor forskellighed i landskabet. Her findes alt fra skove og dale til sletter og bjerge. Alsace omfatter adskillige mindre egne, som hver har deres egne specielle kendetegn, hvad angår landskab, klima og kultur.

Lyst til byliv? Så er Strasbourg en moderne og international storby, der byder på fine muligheder for shopping og kulturoplevelser. Bymidten, som er domineret af den store domkirke, er fra 1500-tallet med snævre, brostensbelagte gader. Også her findes der et kanalsystem og muligheden for bådture.

Få overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Alsace

Vil du være sikker på at få dit drømme sommerhus Alsace til den bedste pris? Så bestil jeres feriehus Alsace på Sommerhus-siden. Vi har et kæmpe udvalg af sommerhuse Alsace i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor på kort tid finde netop det feriehus Alsace, som sikrer jer en afslappet ferie Alsace.

Lej sommerhus Alsace

Hos os er udlejning af sommerhuse Alsace nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Alsace eller den feriebolig Alsace som matcher dine ønsker.

Her får du den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Alsace

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Alsace. (Se betingelser).

Det er et klart mål for os at give vores kunder den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Frankrig

    Frankrig viser mange ansigter og forskellige fristelser: Rå natur og strande i nord og vest, den mondæne hovedstad Paris, et mangfoldigt centrum med slotte og vinområder, Alperne i øst, samt den populære sydlige del med Provence og de elegante badebyer ved Cote d’Azur.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i St. Briac-sur-Mer.