Råt kystlandskab
Del
Vælg mellem 1.866 sommerhuse
1-værelses lejlighed til 2 personer i La Baule.
Dejlig 1-værelses lejlighed på 20 m² til 2 personer, beliggende i hjertet af La Baule, ikke langt fra en 9 km lang sandstrand. Lejligheden har adgang til udendørs pool og om aftenen kan man besøge kasinoet i La Baule eller slentre en tur på strandpromenaden. Emne nr. 209-NAT01119UYYYO.
Bretagne ligger på en stor trekantet halvø, der skyder sig frem fra den franske Atlanterhavskyst. Det yderste af den nordfranske region kaldes også ’verdens ende’, fordi den er omgivet af havet og stejle klipper.

Sommerhus Bretagne – Råt kystlandskab

Bretagne er den region i Frankrig, som har den længste kystlinje. Selv om landskabet ikke når de store højder, er forskellen mellem bakkedragene og lavlandet meget markant i de klippefyldte egne, mens den er mere blid i landbrugsområderne mod øst og syd.

Klimaet er meget mildt med små forskelle mellem sommer- og vintertemperaturerne. Dette er særligt tydeligt nær ved de lange kyster.

I Bretagne skal man i hvert fald smage på de lokale specialiteter. Kysten er altid i nærheden og det betyder, at her er rig på ’alt godt fra havet’ (rejer, hummere, skaldyr, snegle og fisk). Dertil passer den lokale æblesnaps calvados samt den alkoholholdige æblesaft cider. Cideren passer perfekt til boghvedepandekager. Galettes, som pandekagerne hedder på fransk, kan eksempelvis nydes i byen Carnac.

Det siger vores gæster om Bretagne:

”Vi nød at slappe af ved poolen ved vores sommerhus i Bretagne, men gik ofte ned til en fin sandstrand. Vandet var koldt, så vi nøjedes med at dyppe tæerne, men for surfere var havet i top på grund af blæsten,” husker Maria Simonsen.

Vi giver dig overblik over udvalget af sommerhuse til leje Bretagne

Vil du være sikker på at få det bedste sommerhus Bretagne til den bedste pris? Så skal du booke familiens feriehus Bretagne på Sommerhus-siden. Her finder du nemt det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Bretagne.

Lej sommerhus Bretagne

Hos os er udlejning af sommerhuse Bretagne nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Bretagne eller den feriebolig Bretagne som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Bretagne

Sommerhussiden.dk vil være landets garanteret billigste til sommerhusudlejning Bretagne. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid betjening på højeste niveau

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Frankrig

    Frankrig viser mange ansigter og forskellige fristelser: Rå natur og strande i nord og vest, den mondæne hovedstad Paris, et mangfoldigt centrum med slotte og vinområder, Alperne i øst, samt den populære sydlige del med Provence og de elegante badebyer ved Cote d’Azur.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i St. Briac-sur-Mer.