Uspoleret paradis
Del
Vælg mellem 356 sommerhuse
Lejlighed til 6 personer 700 m fra centrum af Cauterets.
Lejlighed til 6 personer beliggende i Residence Le Domaine des 100 Lacs, som er et lejlighedskompleks på 3 bygninger med hver 5 etager i landsbyen Cauterets. Lejligheden ligger 700 m fra centrum og 500 m fra et spa-center. Samtidig findes der i området også to mindre skiresorts: Le Cirque du Lys, der har 36 km pister og som kan nås med svævebanen fra landsbyen, og Le Pont d´Espange med 36,5 km cross-langrendsløjpe, 6 km vandrestier, 1 og 6 km kælkebane, beliggende 7 km fra Cauterets Emne nr. 357-FR-65110-04.
Midi-Pyrenees er én af de franske regioner, der ikke har nogen kystlinje. Til gengæld betyder dens beliggenhedat man kun er få timers kørsel fra både Atlanterhavet og Middelhavet. Området giver ligeledes adgang til nogle af Frankrigs største og bedste vindistrikter.

Sommerhus Pyrenæerne – Uspoleret paradis

Området Midi-Pyrenees strækker sig fra den spanske grænse i syd til Auvergne og Limousin i nord. Her finder man et enestående landskab med charmerende bjergbyer, hyggelige markedsbyer, middelalderbygninger og katharborge. Det er et uspoleret paradis for vandrere, fiskere, skiløbere og cyklister.

Pyrenæerne er et desuden et fantastisk bjergområde, som byder på enestående naturoplevelser. Søger du kultur, sportsaktiviteter, god mad og fred, så er Midi-Pyrenæerne stedet.

Regionens hovedstad er Toulouse, der blev grundlagt for mere end 2000 år siden, da romerne beherskede området. Toulouse er kendt som ”den lyserøde by”, da den er bygget på næsten udelukkende røde mursten.

Frankrigs fjerde største by spiller så stor en rolle i Midi-Pyrenees, at den ofte beskrives som ’en oase i ørkenen’ – en hentydning til de tyndt befolkede områder omkring byen. Toulouse er uden sammenligning Europas hovedstad for luft- og rumfart. Her findes flyproducenten Airbus’ hovedkvarter og største fabrik.

Kæmpe udbud af sommerhuse til leje Pyrenæerne

Vil du være sikker på at få det bedste sommerhus Pyrenæerne til den billigst mulige pris? Så book jeres feriehus Pyrenæerne på Sommerhus-siden. Her finder du hurtigt det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Pyrenæerne.

Lej sommerhus Pyrenæerne

Hos os er udlejning af sommerhuse Pyrenæerne nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Pyrenæerne eller den feriebolig Pyrenæerne som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Pyrenæerne

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets garanteret billigste til sommerhusudlejning Pyrenæerne. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid kundeservice helt i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Frankrig

    Frankrig viser mange ansigter og forskellige fristelser: Rå natur og strande i nord og vest, den mondæne hovedstad Paris, et mangfoldigt centrum med slotte og vinområder, Alperne i øst, samt den populære sydlige del med Provence og de elegante badebyer ved Cote d’Azur.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i St. Briac-sur-Mer.