Billedskønne byer og Cognac
Del
Vælg mellem 502 sommerhuse
1-værelses lejlighed til 2 personer i La Rochelle.
1-værelses lejlighed til 2 personer kun 1,5 km fra den historiske bymidte og 2 km til den populære strand, Pointe des Minimes. Lejligheden er den del af et resort med 86 lejligheder med fælles lille pool og børnepool. Emne nr. 257-RLL400.
Regionen i den sydvestlige Frankrig grænser op mod Biscayabugten med to øer tæt på kysten og den berømte by La Rochelle som trækplaster. Poitou-Charentes byder ikke alene på spændende byer og mulighed for badeferie, sejlsport og lystfiskeri; det er også her, det berømte vindistrikt Cognac findes

Sommerhus Poitou-Charantes – Billedskønne byer og Cognac

Regionens hovedstad er Poitiers, en billedskøn by, der ligger i smukke omgivelser ved Clain floden.

Her findes endnu arkitektoniske minder fra den tid, hvor Romerriget herskede over området. I byen findes også Frankrigs ældste kirke, Baptistére Saint-Jean, der blev opført i det 4. århundrede. Slottet i den spændende by hører med til de seværdigheder, der simpelthen skal opleves.

Regionen grænser mod syd på Bordeaux – den berømte vinby og vinområde.

Kæmpe udvalg af sommerhuse til leje Poitou-Charentes

Vil du også nyde alle fordelene ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Poitou-Charentes? Så skal du leje jeres feriehus Poitou-Charentes på Sommerhus-siden. Her finder du uden problemer det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Poitou-Charentes.

Lej sommerhus Poitou-Charentes

Hos os er udlejning af sommerhuse Poitou-Charentes nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Poitou-Charentes eller den feriebolig Poitou-Charentes som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Poitou-Charentes

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Poitou-Charentes. (Se gældende regler).

Vi har en klar målsætning mål om altid at yde vores kunder den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Frankrig

    Frankrig viser mange ansigter og forskellige fristelser: Rå natur og strande i nord og vest, den mondæne hovedstad Paris, et mangfoldigt centrum med slotte og vinområder, Alperne i øst, samt den populære sydlige del med Provence og de elegante badebyer ved Cote d’Azur.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i St. Briac-sur-Mer.