Tag på vinferie
Del
Vælg mellem 97 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Auxois.
Smukt 3-værelses hus på 80 m² til 4 personer. Huset er komfortabelt indrettet og ligger kun 200 m fra bymidten af Marigny le Cahouet. Til huset hører også en dejlig velplejet have på 1.000 m² med græsplæne og træer. Emne nr. 307-FR4479.105.1.
Bourgogne ligger i den centrale, østlige del af Frankrig og er kendt for sin produktion af både røde og hvide vine. Så hvis man er vinelsker, er Bourgogne et must! Glæd jer til at opleve det flotte landskab med de mange chateaux'er og den stemningsfyldte by Dijon.

Sommerhus Bourgogne – Tag på vinferie

En vintur ud over sædvanlige er ’Route des Grands Crus’ ad D122, som kører igennem vinbyerne med udsigt til de lave bjerge med skovene, de smukke vinmarker og kønne vinslotte i baggrunden. Vinens gyldne skrænt Côte d’Or er en 50 km lang skovbeklædt bjergkædestrækning, hvor de verdensberømte Bourgogne-slotte ligger.

Bourgogne er et velstående område og byder udover de verdensberømte vine på et fremragende køkken, flot arkitektur, en interessant historie og et mangfoldigt kulturelt tilbud.

Regionens spændende hovedstad Dijon blev oprindelig grundlagt af Romerriget – men siden da har bosættelsen, som romerne kaldte Divio, udviklet sig til en livlig og moderne by.

Man skal simpelthen gå en tur i den stemningsfyldte bymidte, hvor man kan se velbevarede bindingsværkshuse, der er flere århundreder gamle. Dijon er desuden kendt for sin produktion af sennep – og denne specialitet får du rig lejlighed til at smage, når du besøger en af de lokale restauranter.

Besøg også det fredfyldte kloster Abbaye de Fontenay fra 1100-tallet, som er Frankrigs ældste cistercienserkloster. En anden spændende romansk bygning i Bourgogne er den tidligere klosterkirke Basilique Ste-Madeleine i Vézelay.

I Bourgogne findes et skønt naturlandskab, der mange steder opfordrer til udendørsaktiviteter så som vandring, cykling, kanosejlads, klatring, golf, fiskeri, skisport og ridning i skovlandskabet La Puisaye, Morvan og Jura-bjergene.

Stort udvalg af sommerhuse til leje Bourgogne

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved et sommerhus Bourgogne? Så book jeres feriehus Bourgogne på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udbud af sommerhuse Bourgogne for enhver smag, og derfor kan du på kort tid finde præcis det feriehus Bourgogne, som skal danne rammen om jeres ferie Bourgogne.

Lej sommerhus Bourgogne

Hos os er udlejning af sommerhuse Bourgogne nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Bourgogne eller den feriebolig Bourgogne som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Bourgogne

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Bourgogne. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid betjening på første klasse

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Frankrig

    Frankrig viser mange ansigter og forskellige fristelser: Rå natur og strande i nord og vest, den mondæne hovedstad Paris, et mangfoldigt centrum med slotte og vinområder, Alperne i øst, samt den populære sydlige del med Provence og de elegante badebyer ved Cote d’Azur.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i St. Briac-sur-Mer.