Smukt landskab
Del
Vælg mellem 504 sommerhuse
2-værelses lejlighed til 4 personer i Les Sables d´Olonne.
Dejlig 2-værelses lejlighed til 4 personer på 34 m² beliggende 1,5 km fra stranden. Lejligheden ligger i ferieområdet "Les Grand Rochers" med fælles pool, svømmehal, børnepool, rutschebane og andre faciliteter. Emne nr. 307-FR2490.800.11.
Regionens navn betyder ”områderne omkring Loire”, men alligevel er det ikke her, at den berømte Loire Dal findes. Regionen blev skabt for at danne et opland omkring storbyen Nantes, der også er hovedstaden i Pays de la Loire og ligger i smukke omgivelser langs Loire flodens bredder.

Sommerhus Pays de la Loire – Smukt landskab

Byens historie strækker sig mere end 2000 år tilbage i tiden. Også byen Saint-Nazaire er et besøg værd.

Regionens nord- og vestlige dele udgøres af Det Armorikanske Massiv med et lavt og svagt bølget landskab, hvor marker og enge er omgivet af jordvolde og levende hegn, et såkaldt bocagelandskab. Gennem regionen strømmer den øst-vest-løbende flod Loire og dens bifloder, herunder Sarthe, Mayenne og Erdre.

Omkring Loire findes et rigt landbrug med dyrkning af de kendte kvalitetsvine, frugt og grøntsager. Loiredalen besøges årlig af mange turister på grund af dens naturskønhed og mange historiske slotte.

Kysten har omfattende badeturisme ved La Baule, Les Sables-d'Olonne og Saint-Jean-de-Monts med fine sandstrande og et mildt oceanisk klima.

Få overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Pays de la Loire

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Pays de la Loire til den lavest mulige pris? Så bestil familiens feriehus Pays de la Loire på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udbud af sommerhuse Pays de la Loire i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du hurtigt og enkelt finde præcis det feriehus Pays de la Loire, der skal danne rammen om jeres ferie Pays de la Loire.

Lej sommerhus Pays de la Loire

Hos os er udlejning af sommerhuse Pays de la Loire nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Pays de la Loire eller den feriebolig Pays de la Loire som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Pays de la Loire

Sommerhussiden.dk vil være markedets garanteret billigste til sommerhusudlejning Pays de la Loire. (Se reglerne).

Kunden skal have den bedste betjening hos os

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Frankrig

    Frankrig viser mange ansigter og forskellige fristelser: Rå natur og strande i nord og vest, den mondæne hovedstad Paris, et mangfoldigt centrum med slotte og vinområder, Alperne i øst, samt den populære sydlige del med Provence og de elegante badebyer ved Cote d’Azur.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i St. Briac-sur-Mer.