Badeferie i vinlandet
Del
Vælg mellem 1.991 sommerhuse
Lejlighed til 2 personer i Chemin de Barbotte.
Hyggelig lejlighed til 2 personer (30 m²) beliggende i et stort hus ved vinruten Côtes du Rhône, kun 30 km fra Avignon. Huset har en 1.200 m² stor have, heraf er 200 m² privat med terrasse. Adgang via trin. Emne nr. 135-FLG150.
Languedoc-Roussillon regionen starter fra Marseille i nordøst og strækker sig til den spanske grænse i syd. Området er kendt for sin varme temperaturer året rundt og kan byde på spændende kulturelle oplevelser, gode vine, sydfransk køkken og et afvekslende landskab.

Sommerhus Languedoc-Roussillon – Badeferie i vinlandet

Bjergene, vinmarkerne og de lange, fine og børnevenlige sandstrande er alt sammen en del af ferien i denne del af det sydlige Frankrig.

Mod syd domineres regionen af Pyrenæerne, så hvis du holder af vandreture langs bjergenes fødder, er en ferie i Languedoc-Roussillon den helt rigtige løsning. Hvis du i stedet foretrækker badeferie eller vandsport, er regionens østlige del sagen – her er nemlig én lang kystlinje, lige ud til det varme, azurblå Middelhav.

Det er oplagt at sætte en dag af til at opleve den lille stat Andorra, der ligger i Pyrenæerne, mellem Frankrig og Spanien. Andorras areal er kun lidt over 450 kvadratkilometer, men toldfri varer og pragtfulde feriesteder tiltrækker hvert år millioner af gæster fra hele verden.

Eller besøg den befæstede by Carcassonne, der afgjort er et stop værd. Romerne lagde de første sten for mere end 2000 år siden, og i takt med udviklingen blev bymuren længere og højere. Carcassonne er optaget på UNESCO’s verdens arvsliste, og middelalderbyen bør helt sikkert opleves.

Regionens hovedstad er Montpellier, der ligger 10 km fra kysten. Byens centrum er Place De La Comedie, hvorfra du har nem adgang til byens hovedstrøg og forretningsliv.

Languedoc-Roussillon er domineret af smukke, grønne vinmarker. Jorden og klimaet er særdeles velegnet til vinstokke, og de findes simpelthen over alt. Regionen producerer hvert år enorme mængder af vin, og mulighederne for at gøre et godt fund er rigtig fine.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Languedoc-Roussillon

Vil du være sikker på at finde dit favorit sommerhus Languedoc-Roussillon til den garanteret laveste pris? Så skal du bestille jeres feriehus Languedoc-Roussillon på Sommerhus-siden. Her kan du hurtigt og enkelt finde præcis det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Languedoc-Roussillon.

Lej sommerhus Languedoc-Roussillon

Hos os er udlejning af sommerhuse Languedoc-Roussillon nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Languedoc-Roussillon eller den feriebolig Languedoc-Roussillon som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Languedoc-Roussillon

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets billigste til sommerhusudlejning Languedoc-Roussillon. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid personlig service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Frankrig

    Frankrig viser mange ansigter og forskellige fristelser: Rå natur og strande i nord og vest, den mondæne hovedstad Paris, et mangfoldigt centrum med slotte og vinområder, Alperne i øst, samt den populære sydlige del med Provence og de elegante badebyer ved Cote d’Azur.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i St. Briac-sur-Mer.