Historisk sus
Del
Vælg mellem 771 sommerhuse
Feriehus til 4 personer i Cancale.
Roligt beliggende feriehus til 4 personer med 600 m² stor have kun 2 km fra den livlige promenade og den maleriske havn Cancale. Byen er berømt i hele Frankrig for sine østers, og de utallige barer og restauranter på havnen, hvor du kan smage alle slags fisk og skaldyr. Herfra kan man også sejle en tur til øerne Jersey og Guernsey. Emne nr. 209-BRE01195F.
Normandiet er et område i den nordlige del af Frankrig med hovedbyerne Caen og Rouen. Regionen er berømt for at have lagt jord til en af historiens største militæroperationer, nemlig D-dag under 2. verdenskrig.

Sommerhus Normandiet – Historisk sus

Duften af muslinger, det salte hav og uendelige kartoffelmarker bestemmer atmosfæren i Normandiet. Ved siden af fisk og skaldyr bør man smage på den berømte Camembert og selvfølelig drikke Calvados, den kendte snaps lavet på æbler.

Normandiet er opkaldt efter normannerne, de dansk-norske vikinger, som 911 fik overdraget området. Det berømte Bayeux-tapet henviser til vikingerhistorien: Det 70 m lange, broderede stykke hørlærred i byen Bayeux refererer til 1066 og slaget ved Hastings, hvor normannernes fyrste, Vilhelm, erobrede England. Vægtapetet viser drageskibe for fulde sejl og ryttere i pileregn, samt danske vikinger med blodige sværd og økser.

Et andet trækplaster er klosteret Mont Saint Michel, også kaldet ’Frankrigs Akropolis’. Den eventyragtige borg med tårne og spir troner på en ø i det franske Vadehav, hvor tidevandet kan variere op til 15 m. Allerede en halv snes kilometer fra kysten kan man skimte øen ude i marsklandet, som en juvel fra fordums pilgrimstider. Man kan gå op gennem byens stejle, smalle og stemningsfulde hovedgade og op til den store og oldgamle klosterkirke.

Duften af muslinger, det salte hav og uendelige kartoffelmarker bestemmer atmosfæren i Normandiet. Ved siden af fisk og skaldyr bør man smage på den berømte Camembert og selvfølelig drikke Calvados, den kendte snaps lavet på æbler.

Det siger vores gæster om Normandiet:

”Vores sommerhus i Normandiet lå nær en bred sandstrand, og vi var ude at bade flere gange. Det minder om Vesterhavet. Vandet er stort set lige så koldt, og der er høje bølger. Men det er lækkert,” siger Christina Lindskov.

”Man bliver mindet om Anden Verdenskrig overalt i Normandiet. Vi kørte forbi blandt andet den canadiske og den tyske kirkegård og besøgte D-dagsmuseet i Arromanches. På stranden ligger der stadig pontoner, som de allierede brugte til landgangen. Det var spændende,” tilføjer Christina Lindskov.

Stort udbud af sommerhuse til leje Normandiet

Vil du være sikker på at finde det bedste sommerhus Normandiet til den garanteret billigste pris? Så skal du leje jeres feriehus Normandiet på Sommerhus-siden. Her finder du let det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Normandiet.

Lej sommerhus Normandiet

Hos os er udlejning af sommerhuse Normandiet nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Normandiet eller den feriebolig Normandiet som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Normandiet

Sommerhussiden.dk vil være markedets billigste når det gælder sommerhusudlejning Normandiet. (Se betingelser).

Hos os skal kunden til hver en tid have den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Frankrig

    Frankrig viser mange ansigter og forskellige fristelser: Rå natur og strande i nord og vest, den mondæne hovedstad Paris, et mangfoldigt centrum med slotte og vinområder, Alperne i øst, samt den populære sydlige del med Provence og de elegante badebyer ved Cote d’Azur.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i St. Briac-sur-Mer.