”Bjerget i havet”
Del
Vælg mellem 779 sommerhuse
Lejlighed til 4 personer i Casaglione.
Smagfuldt indrettet lejlighed til 4 personer (65 m²) på 1. sal, beliggende med udsigt over bugten Sagone og med kun 300 m til stranden. Lejligheden ligger i en hus med i alt 4 lejligheder og er alle med egen overdækket terrasse. Emne nr. 357-FR-20111-02.
Middelhavsøen Korsika byder på et spektakulært landskab med skønne strande og et glitrende blåt vand til den ene side og skovklædte samt forvredne klippeformationer til den anden. Det er oplagt at tage toget fra byen Corte midt på øen mod Ajaccio mod sydvest.

Sommerhus Korsika – ”Bjerget i havet”

Turen, der kaldes Europas flotteste, går igennem utilgængelige bjergegne, maki’en med sine karakteristiske lave buske og blomstrende urter, olivenlunde samt forrygende panoramaer.

Middelhavsøen Korsika byder velkommen til et spektakulært landskab med skønne strande og et glitrende blåt vand til den ene side og skovklædte samt forvredne klippeformationer til den anden.

Korsika er blevet beskrevet som "Bjerget i havet", og der er virkelig noget om det: Der er store stigninger, når man bevæger sig fra kysten og bare 25 km ind i landet. Af de svært tilgængelige bjerge er Monte Cinto med 2706 m den højeste. Vestkysten af øen er stejl og fliget med mange bugter, østkysten er lav og lige med smalle kystsletter. Øen er for en stor del skovdækket med partier af buske. Desuden findes en del vinmarker, olivenplantager og (på den sydlige del) korn- og grønsagsdyrkning.

Det er oplagt at tage toget fra byen Corte midt på øen mod Ajaccio mod sydvest. Turen, der kaldes Europas flotteste, går igennem utilgængelige bjergegne, maki’en med sine karakteristiske lave buske og blomstrende urter, olivenlunde samt forrygende panoramaer.

Mod syd ved Porto Vecchio finder man strande som Folacca, Acciaro og Palombaggia med krystalklart vand, røde klipper og hvidt sand omgivet af pinje- og fyrretræer.

Det siger vores gæster om Korsika:

”Korsika er fantastisk. Vi vandrede i bjergene i baglandet bag vores sommerhus på Korsika, nød de fantastiske udsigter over Middelhavet, gik langs floder og laguner, som vi badede i, nød blomsterne i alle mulige farver og besøgte hyggelige, pittoreske småbyer på bjergtoppe. Gaderne er så snævre, at man ikke kan køre i bil.”

Få overblikket over mængden af sommerhuse til leje Korsika

Vil du være sikker på at finde dit favorit sommerhus Korsika til den garanteret billigste pris? Så book familiens feriehus Korsika på Sommerhus-siden. Her kan du uden videre finde præcis det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Korsika.

Lej sommerhus Korsika

Hos os er udlejning af sommerhuse Korsika nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Korsika eller den feriebolig Korsika som matcher dine ønsker.

Du får landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Korsika

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets garanteret billigste til sommerhusudlejning Korsika. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid service helt i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Frankrig

    Frankrig viser mange ansigter og forskellige fristelser: Rå natur og strande i nord og vest, den mondæne hovedstad Paris, et mangfoldigt centrum med slotte og vinområder, Alperne i øst, samt den populære sydlige del med Provence og de elegante badebyer ved Cote d’Azur.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i St. Briac-sur-Mer.