Kulturelt miks
Del
Vælg mellem 183 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Niderviller.
Sommerus til 4 personer, idyllisk beliggende i udkanten af skoven ved foden af Vogeserne. Det tidligere snedkeri er blevet forvandlet af ejerne til et hyggeligt sommerhus. Nyd aftenen med at grille på terrassen. Byen Niderviller er især kendt for sin keramik fabrik. Man kan også besøge slottene i Saverne og Lutzelbourg eller krystal producenten i Meisenthal. Emne nr. 209-ELS05030F.
Lorraine ligger i grænselandet mellem Tyskland og Frankrig, og har flere gange skiftet side som følge af sejre og nederlag i krige. Glæd jer til et spændende miks af tysk og fransk kultur, flot natur og spændende vinområder.

Sommerhus Lorraine – Kulturelt miks

Lorraine eller Lothringen er en region, som i dag ligger i det nordøstlige Frankrig mod grænsen til Belgien, Luxembourg og Tyskland. Det historisk hårdt prøvede område består af departementerne Meuse, Meurthe-et-Moselle, Moselle og Vosges. Metz er regionshovedstad, mens Nancy er den største by og kulturelt centrum.

Lorraine fremstår som symbol på tusind års stridigheder mellem Frankrig og Tyskland, men også på forsoningen mellem de to magter efter 2. Verdenskrig. I den nordøstlige del af Lorraine tales stadig den tyske dialekt lorrainsk.

Den østlige del af Lorraine udgøres af Vogesernes jævne skråning mod vest. Vogeserne (højeste punkt 1424 m) danner en naturlig grænse til Alsace og tiltrækker en del turisme, bl.a. som skisportssted. Floderne Moselle og Meuse løber gennem Lorraine. Der findes en række naturparker i de idylliske skov- og bjergområder.

Vinområderne ligger overvejende ved floderne Moselle og Meuse, desuden er regionen kendt for diverse specialiteter, som den kendte ’Quiche Lorraine’.

Kæmpe udbud af sommerhuse til leje Lorraine

Vil du være helt sikker på at finde det bedste sommerhus Lorraine til den billigst mulige pris? Så bestil jeres feriehus Lorraine på Sommerhus-siden. Her finder du nemt det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Lorraine.

Lej sommerhus Lorraine

Hos os er udlejning af sommerhuse Lorraine nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Lorraine eller den feriebolig Lorraine som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Lorraine

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Lorraine. (Se gældende regler).

Hos os skal kunden altid have den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Frankrig

    Frankrig viser mange ansigter og forskellige fristelser: Rå natur og strande i nord og vest, den mondæne hovedstad Paris, et mangfoldigt centrum med slotte og vinområder, Alperne i øst, samt den populære sydlige del med Provence og de elegante badebyer ved Cote d’Azur.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i St. Briac-sur-Mer.