Store vine, flotte strande
Del
Vælg mellem 1.064 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Andernos.
Sommerhus til 4 personer på 670 m² stor grund beliggende kun 2,5 km fra byen Andernos. Huset er på 70 m² og har en overdækket terrasse med havemøbler. Andernos er en charmerende lille by med mange udendørs cafeer, bistroer, restauranter, kasino, biograf og en malerisk havn. Emne nr. 257-ADS140.
Aquitaine ligger i Sydvestfrankrig og byder på 250 km kystlinje med lange fine sandstrande og bølger, der er perfekte til surfere. Bjergene langs grænsen til Spanien byder på en flot kontrast og også på masser af aktiviteter og oplevelser.

Sommerhus Aquitaine – Store vine, flotte strande

I bjergene langs grænsen til Spanien er de rmulighed for vandreture med fantastiske panoramaudsigter, kurbadsbyer, skisportssteder og kano, kajak eller rafting på floderne samt Europas største skov, som indbyder til ridning eller gåture.

Aquitaines nordlige del er markerne beklædt med vinranker, som leverer noget af verdens bedste vin. Vinstorbyen Bordeaux ligger ved floden Garonne. Byen har et livligt kulturliv med museer, restauranter, cafeer og butikker samt elegante 1700-tals bygninger.

Når man er på ferie Aquitaine, bør man ikke snyde sig selv for at få en rundvisning på nogle af de mange vinslotte i Bordeaux, Saint-Emilion, Pauillac m.fl., hvor man kan få indsigt i vinproduktionen samt prøvesmage deres vine.

I regionen findes mere end 100.000 hektar vinstokke. Druerne bliver forvandlet til vin på en af de mere end 8000 vingårde. Med en årlig produktion der nærmer sig ¾ milliard flasker vin er det ingen tilfældighed, at vinene herfra fylder meget på verdensmarkedet.

Tilbage til kysten: Biarritz er en rigtig ferie- og badeby med et folkeligt sommerliv og hele ni skønne strande.

Den lange kyststrækning mellem Pointe de Grave og Bayonne kaldes Sølvkysten. Kysten er fyldt med skønne strande samt gamle og moderne feriebyer. Bassin d’Arcachon ligger på sølvkysten og er et fredet område og berømt for sin naturskønhed. Området er perfekt for feriegæster, sejlsportsentusiaster og østerselskere. Syd for Arcachon ligger Europas største vandreklit ’La Dune du Pyla’.

Det største udbud af sommerhuse til leje Aquitaine

Vil du også nyde alle fordelene ved et sommerhus Aquitaine? Så skal du bestille jeres feriehus Aquitaine på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et stort udbud af sommerhuse Aquitaine i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du let og sikkert finde nøjagtig det feriehus Aquitaine, som skal danne rammen om jeres ferie Aquitaine.

Lej sommerhus Aquitaine

Hos os er udlejning af sommerhuse Aquitaine nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Aquitaine eller den feriebolig Aquitaine som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Aquitaine

Sommerhussiden.dk vil være landets garanteret billigste til sommerhusudlejning Aquitaine. (Se betingelser).

Hos os skal kunden til hver en tid have service på første klasse

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Frankrig

    Frankrig viser mange ansigter og forskellige fristelser: Rå natur og strande i nord og vest, den mondæne hovedstad Paris, et mangfoldigt centrum med slotte og vinområder, Alperne i øst, samt den populære sydlige del med Provence og de elegante badebyer ved Cote d’Azur.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i St. Briac-sur-Mer.