Familieferie på første klasse
Del
Vælg mellem 2.388 sommerhuse Destinationer under Djursland
Sommerhus til 8 personer i Djursland
Dejligt sommerhus til 8 personer ved Fjellerup på Djursland, kun 75 meter fra en børnevenlig sandstrand. Huset er bygget i 2004 og har sauna og spabad. Emne nr. 090-25037.
I kan vælge mellem alle slags sommerhusområder på Djursland – her er nemlig alt lige fra områder i den skønneste og mest fredelige natur man kan forestille sig, til områder med bunker af aktiviteter og oplevelser nærmest lige uden for døren.

Sommerhus Djursland – Familieferie på første klasse

Djursland er et af de mest efterspurgte ferieområder i Danmark og byder på en perlerække af dejlige sommerhusområder hele vejen rundt om Jyllands ”næsetip”.

Strandene omkring Djursland er skønne; det gælder ikke mindst Sydstranden ved Grenå der byder på badeforhold i topklasse - både for familier med små og større børn.

Naturen er suveræn på Djursland. I Femmøller kommer i f.eks. til at bo med Ebeltoft Vig på den ene side og Nationalpark Mols Bjerge på den anden. Her er naturoplevelserne i særklasse.

Desuden byder Djursland på hele pakken når det gælder aktiviteter, oplevelser og underholdning.

Djurs Sommerland, Kattegatcentret, Skandinavisk Dyrepark, Ree Park - Ebeltoft Safari, Fregatten Jylland og Glasmuseet i Ebeltoft byder alle sammen indenfor til super hyggelig kvalitetstid med familien.

Det Grønne Museum er smukt beliggende på Gammel Estrup ved Auning. Her kan du opleve danskernes historie med jagten, skoven, landbruget og maden. Museet er et levende museum med oplevelser for store og små. Ud over udstillingerne kan du bl.a. møde husdyrene og de frivillige, der smeder, brygger, høster og meget andet.

Lidt længere væk venter Randers Regnskov, Den Gamle By og Tivoli Friheden i Århus samt AQUA Akvarium & Dyrepark, Hjejlen og en sejltur til Himmelbjerget i Silkeborg.

Moesholm Put & Take lige midt på Djursland er en 12.000 m2 store fiskesø beliggende i skønne omgivelser ved skoven. Der udsættes jævnligt ørreder, som hovedsageligt er regnbue- og guldørreder, og ud over de forskellige ørreder kan der fanges ål og aborrer i søen. Fiskesøen har fine faciliteter, bl.a. rensebord med rindende vand, toiletter og borde/bænke rundt om søen, hvor man kan nyde madpakken.

Skønt hus, skønt sted og skøn natur nær mange dejlige steder. Tæt på Ree Dyrepark, Skandinavisk Dyrepark, Grenaa og skønne Ebeltoft. Vi kommer helt sikkert igen.

Et fantastisk sted at bo for en børnefamilie. Der er ikke så langt til strande, Djurs Sommerland, Ree Park m.m. samt gode cykelruter, løberuter m.m.”

Rigtig god tur til Djursland!

Bredt udbud af sommerhuse til leje Djursland

Vil du også nyde fordelene ved en hyggelig ferie i et skønt sommerhus Djursland? Så lej familiens feriehus Djursland på Sommerhus-siden. Her finder du uden problemer det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Djursland.

Lej sommerhus Djursland

Hos os er udlejning af sommerhuse Djursland nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Djursland eller den feriebolig Djursland som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Djursland

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Djursland. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid førsteklasses kundeservice

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler om Djursland

Vis alle artikler om Djursland

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Østjylland

    Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
    Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.