Storslået natur og masser af oplevelser
Del
Vælg mellem 160 sommerhuse
Sommerhus til 3 personer i Femmøller
Dette klassiske feriehus til 3 personer ved Femmøller ligger midt i naturen. Huset er renoveret i 2008 og boligarealet er på 70 m². Havet er 2,5 km væk, dog er der mange udflugtsmål i nærheden. Emne nr. 160-E4077.
Femmøller er et større sommerhusområde på Djursland, med huse ved den dejlige strand i bunden af Ebeltoft Vig og også ved Nationalpark Mols Bjerge, hvor enestående naturoplevelser venter. Der ernem adgang til alle de oplevelser og feriefristelser som Djursland byder på.

Sommerhus Femmøller – storslået natur og masser af oplevelser

Området er som skabt til gå- og cykelture, og samtidig kan I nemt opleve Ebeltoft med Glasmuseet og Fregatten Jylland, Kattegatcentret i Grenå, Djurs Sommerland, Skandinavisk Dyrepark, Ree Park – Ebeltoft Safari, Randers Regnskov, Memphis Mansion i Randers, Den Gamle By i Århus, og meget mere.

Femmøller er kort sagt en genial kombination af flot natur og masser af oplevelser.

”Skønt skønt område med bakker, skove og kuperet terræn. Sommerhuset ligger meget ugenert og med en fantastisk udsigt”, siger Karin Pedersen efter sin ferie i Femmøller.

Dorthe Spindler Løth faldt også for omgivelserne: ”Hyggeligt område. Tæt på skov og strand. Ingen nattestøj. Bemærkede stort set ikke naboerne”.

Lad Jens Ole Larsen få det sidste ord om Femmøller: ”Pragtfuldt område, alt er inden for rækkevidde på en cykel.”

Stort udbud af sommerhuse til leje Femmøller

Vil du være sikker på at få det bedste sommerhus Femmøller til den garanteret billigste pris? Så lej familiens feriehus Femmøller på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udbud af sommerhuse Femmøller i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor let og sikkert finde netop det feriehus Femmøller, som sikrer jer en fredelig og rolig ferie Femmøller.

Lej sommerhus i Femmøller

Hos os er udlejning af sommerhuse Femmøller nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Femmøller eller den feriebolig Femmøller som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Femmøller

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Femmøller. (Se vilkår).

Du fortjener den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Djursland

  I kan vælge mellem alle slags sommerhusområder på Djursland – her er nemlig alt lige fra områder i den skønneste og mest fredelige natur man kan forestille sig, til områder med bunker af aktiviteter og oplevelser nærmest lige uden for døren.
  Sommerhus til 8 personer i Djursland
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.