Dejlige strande, flot natur og oplevelser for hele familien
Del
Vælg mellem 6.760 sommerhuse Destinationer under Østjylland
Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
Hold ferie med den absolut bedste havudsigt i området - i et ældre sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft i Østjylland. Renoveret i 2001 og indrettet lyst og venligt. Mest velegnet til et par eller en mindre familie - kun 25 m fra vandet. Emne nr. 130-D14323.
Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.

Sommerhus Østjylland – Dejlige strande, flot natur og oplevelser for hele familien

De badeglade finder masser af muligheder langs den jyske østkyst. Især er området omkring Mols, syd for Aarhus og omkring Djursland overstrøet med flotte, lavvandede sandstrande hvor hele familien kan slappe af. Også i og omkring fjordene langs østkysten finder I mange dejlige strande.

Omkring Skanderborg og Silkeborg finder I det naturskønne Søhøjland med seværdigheder som Himmelbjerget og hjuldamperen Hjejlen.

Længere mod syd venter Sydøst Jylland og Als med en stribe dejlige sommerhusområder, nogle tæt ved aktiviteter og forlystelser, andre i områder hvor fred, ro og stilhed er den største attraktion.

Ø ferie er der også i Østjylland. Samsø, Årø og Tunø er fred, ro og storslåede naturoplevelser på første klasse.

Rigtig god tur til Østjylland!

Få overblik over udvalget af sommerhuse til leje Østjylland

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Østjylland til den lavest mulige pris? Så skal du booke jeres feriehus Østjylland på Sommerhus-siden. Her kan du let og sikkert finde netop det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Østjylland.

Lej sommerhus Østjylland

Hos os er udlejning af sommerhuse Østjylland nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Østjylland eller den feriebolig Østjylland som matcher dine ønsker.

Her får du den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Østjylland

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets billigste når det kommer til sommerhusudlejning Østjylland. (Se betingelser).

Kunden skal have den bedste betjening hos os

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler om Østjylland

Vis alle artikler om Østjylland

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.