Natur, strande, slotte og oplevelser hånd i hånd
Del
Vælg mellem 632 sommerhuse Destinationer under Als
Sommerhus til 4 personer ved Als
Nybygget strandhus til 4 personer ved Augustenborg og Als, med en fantastisk beliggenhed hvor skov og vand mødes. Helt enestående og uforstyrret med en super udsigt. Et lille hus, men hyggeligt indrettet. Emne nr. 130-F09337.
Als er et naturskønt og eftertragtet feriemål. De mest populære sommerhusområder er Kegnæs, Købingsmark, Mommark og Skovmose, der alle ligger ud til vandet. Glæd jer til rolige omgivelser, super strande og nem adgang til attraktioner, oplevelser og udflugter.

Sommerhus Als – Natur, strande, slotte og oplevelser hånd i hånd

Den mest populære attraktion på Als er uden sammenligning oplevelsesparken Universe, som I absolut bør tage jer tid til at opleve.

Augustenborg Slot er også et besøg værd, selv om man må nøjes med at se det fra slotsparken.

Desuden er slotshaven ved Gråsten Slot, som blev anlagt af dronning Ingrid, turen værd. (Den er lukket når kongefamilien opholder sig på slottet).

Her kan du læse mere om sommerhusområderne på Als:

Kegnæs

Kegnæs er en fredelig og naturskøn halvø på den sydlige del af Als, få kilometer vest for Mommark. Her finder I en perlerække af dejlige sommerhuse, der ligger tæt ved vandet. Her venter børnevenlige sandstrande med lavt vand i et af de mest rolige områder i det danske ferielandskab.

Se sommerhuse på Kegnæs

Købingsmark

Købingsmark er et flot beliggende sommerhusområde få kilometer fra Nordborg, lige ud til Lillebælt. Her finder I den længste og fineste strand på den nordlige del af Als. Vandet er lavt, og stranden er derfor perfekt til familier med mindre børn.

Se sommerhuse i Købingsmark

Mommark

Mommark er et fredeligt og skønt beliggende sommerhusområde på den østlige del af Als, lige ud til Lillebælt. Et godt valg for alle der ønsker sig et ophold i rolige omgivelser tæt ved vandet, men som samtidig ikke vil køre alt for langt for at komme til spændende byer, attraktioner og oplevelser.

Se sommerhuse i Mommark

Skovmose

Skovmose er et roligt og smukt beliggende sommerhusområde på den sydlige del af Als, ud mod Flensborg Fjord. Her finder I en dejlig og børnevenlig sandstrand med lavt vand samt rigtig mange muligheder for gå- og cykelture. Nem adgang til aktiviteter, oplevelser og byer på Als, i Sønderjylland og Nordtyskland.

Se sommerhuse i Skovmose

Meget roligt! Smuk natur! Mage små veje (for cyklister). Små museer: Saabmuseum, traktormuseum i Pøl.

Mange gode gåture. Gode badestrande ved Fynshav og Mommark.

Der er både skov og vand alt efter hvad man har lyst til.. Man kan sagtens gå til stranden og bruge flere timer, på at kigge på sten eller bare gå rundt.

Alle der elsker natur, strand og vand finder noget godt i alle hjørner af øen. De mange slotte er også rigtig fine, heraf er Sønderborg Slot et absolut must. De lavvandede strande er helt ideelle for familier med mindre børn om sommeren!

Kæmpe udbud af sommerhuse til leje Als

Vil du og familien have det bedste sommerhus Als til den billigst mulige pris? Så book jeres feriehus Als på Sommerhus-siden. Her finder du hurtigt det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Als.

Lej sommerhus Als

Hos os er udlejning af sommerhuse Als nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Als eller den feriebolig Als som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Als

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Als. (Se reglerne).

Hos os skal kunden til hver en tid have service helt i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler om Als

 • Sommerhus Als 10 personer

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Als 10 personer. Du kan så let som ingenting finde et passende sommerhus hos os.
  Emne nr. 130-F09299
 • Sommerhus Als 12 personer

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Als 12 personer. Du finder nemt finde et passende sommerhus hos Sommerhussiden.
  Emne nr. 090-66321
 • sommerhus Als 20 personer

  Et sommerhus Als 20 personer er den fuldendte ramme om alle tiders ferie sammen med familie eller venner.
  Emne nr. 160-D1061
Vis alle artikler om Als

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

 1. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 2. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.