Børnevenlig strand, flot natur og mange udflugtsmuligheder
Del
Vælg mellem 214 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Skovmose
Tæt ved en børnevenlig badestrand finder man dette hyggelige feriehus til 4 personer i Skovmose. Haven er dejlig fredelig og giver mange muligheder for leg og solbadning. Der er kun 150 m til vandet. Emne nr. 130-F09264.
Skovmose er et roligt og smukt beliggende sommerhusområde på den sydlige del af Als, ud mod Flensborg Fjord. Her finder I en dejlig og børnevenlig sandstrand med lavt vand samt rigtig mange muligheder for gå- og cykelture. Nem adgang til aktiviteter og oplevelser.

Sommerhus Skovmose – Børnevenlig strand, flot natur og mange udflugtsmuligheder

Områdets skønne og børnevenlige strande byder på dejlige timer sammen med børnene. Glæd jer til at soppe i vandkanten, hjælpe dem med at bygge sandslotte og til at finde flotte sten.

Skovmose byder på rigtig flot natur, som I kan opleve til fods; gå for eksempel en tur langs stranden. Området er desuden meget velegnet til cykelture.

Der er desuden et bredt udvalg af muligheder for udflugter. Besøg f.eks. Sønderborgs hyggelige bymidte med den lange gågade, kig indenfor på Sønderborg Slot eller smut en tur over grænsen og nyd en dag i Flensburgs stemningsfyldte centrum.

Det siger vores gæster om Skovmose:

Sommerhusområdet er meget velholdt og hyggeligt. Tæt på stranden og gåture.

Boede tæt ved en rigtig skøn sandstrand (ca. 2 kilometer fra Skovmose) og kun 300 meter fra en strand med sand og sten. 20 kilometer til Sønderborg og ca. 1 times kørsel til Flensborg og Aabenraa. Skønne byer med hyggelige gader man kan slentre igennem eller drikke en cafe latte eller spise en softice ved vandet. Også de andre skønne sandstrande ved Mommark og Kegnæs er nemme at komme til.

Området byder på fyrtårne, Sønderborg Slot, Universe og selvfølgelig stranden, som efter de voksnes mening burde have haft mere sand, mens børnene ville have haft flere sten. Altså var stranden helt perfekt.

Dejlig badestrand og der er masser af seværdigheder man kan køre ud og se. Perfekt sted, når man også har børn med.

Vi giver dig overblik over udvalget af sommerhuse til leje Skovmose

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Skovmose til den billigst mulige pris? Så skal du leje jeres feriehus Skovmose på Sommerhus-siden. Vi har et bredt udbud af sommerhuse Skovmose i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du let og sikkert finde nøjagtig det feriehus Skovmose, der skal danne rammen om jeres ferie Skovmose.

Lej sommerhus Skovmose

Hos os er udlejning af sommerhuse Skovmose nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Skovmose eller den feriebolig Skovmose som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Skovmose

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks garanteret billigste til sommerhusudlejning Skovmose. (Se betingelser).

Hos os skal kunden altid have den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler om Skovmose

 • Privat sommerhusudlejning Skovmose

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhusudlejning Skovmose. Du kan let finde det perfekte sommerhus hos Sommerhussiden.
  Emne nr. 326-59033
 • Privat sommerhus Skovmose

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus Skovmose. Du finder nemt finde et passende sommerhus hos Sommerhussiden.
  Emne nr. 326-59020

Inspiration

Andre artikler

 1. Sommerhus Als

  Als er et naturskønt og eftertragtet feriemål. De mest populære sommerhusområder er Kegnæs, Købingsmark, Mommark og Skovmose, der alle ligger ud til vandet. Glæd jer til rolige omgivelser, super strande og nem adgang til attraktioner, oplevelser og udflugter.
  Sommerhus til 4 personer ved Als
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.