Ferie med masser af oplevelser og atmosfære
Del
Vælg mellem 114 sommerhuse
Sommerhus til 5 personer i Mommark
Nybygget sommerhus til 5 personer i Mommark, kun 200 m fra vandet og med havudsigt fra stuen og terrassen. Boligarealet er på 73 m², det hele er omgivet af en stor naturgrund. Emne nr. 130-F09311.
Mommark er et fredeligt og skønt beliggende sommerhusområde på den østlige del af Als, lige ud til Lillebælt. Et godt valg for alle der ønsker sig et ophold i rolige omgivelser tæt ved vandet, men som samtidig ikke vil køre alt for langt for at komme til spændende byer, attraktioner og oplevelser.

Sommerhus Mommark – Ferie med masser af oplevelser og atmosfære

”Dejligt, afslappende og smukt sted”, siger Mette Holt om Mommark.

Universe ved Nordborg byder på mange timers teknik og naturvidenskab på en sjov, legende og inspirerende måde. Tag f.eks. børnene med ind i den by hvor Pixeline bor og glæd jer over deres glædesstrålende ansigter nå de får øje på de figurer, de allerede kender andre steder fra.

Sønderborg er altid et besøg værd. Besøg den hyggelige gågade med de mange butikker. Oplev også Sønderborg Slot som blev grundlagt helt tilbage i slutningen af 1100-tallet.

Det har ført en omskiftelig tilværelse som fængsel for kong Christian 2., bolig for kongelige og adelige, lazaret under flere krige, preussisk infanterikaserne, interneringslejr for danskere der nægtede at gøre tysk militærtjeneste under første verdenskrig og, efter afslutningen på anden verdenskrig, interneringslejr for danske nazister og SS soldater.

Tænk hvis dets vægge kunne tale! Det kan de nu ikke, men de danner i dag rammen om et museum der fortæller om Sønderjyllands historie, og er absolut et besøg værd.

God tur til Mommark!

Her får du overblik over udvalget af sommerhuse til leje Mommark

Vil du også nyde de mange fordele ved en hyggelig ferie i et skønt sommerhus Mommark? Så skal du leje familiens feriehus Mommark på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udbud af sommerhuse Mommark for enhver pengepung, og derfor kan du på kort tid finde præcis det feriehus Mommark, som sikrer jer en afslappet ferie Mommark.

Lej sommerhus Mommark

Hos os er udlejning af sommerhuse Mommark nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Mommark eller den feriebolig Mommark som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Mommark

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Mommark. (Se gældende regler).

Hos os skal kunden altid have den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

 1. Sommerhus Als

  Als er et naturskønt og eftertragtet feriemål. De mest populære sommerhusområder er Kegnæs, Købingsmark, Mommark og Skovmose, der alle ligger ud til vandet. Glæd jer til rolige omgivelser, super strande og nem adgang til attraktioner, oplevelser og udflugter.
  Sommerhus til 4 personer ved Als
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.