Fred, ro og ren afslapning i flotte omgivelser
Del
Vælg mellem 111 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Kegnæs
Lyst indrettet sommerhus til 6 personer i Kegnæs, med spabad og sauna. Man kan boltre sig på 88 m². Til stranden er der 400 m. Gode udflugtsmuligheder i grænseområdet. Emne nr. 160-D1236.
Kegnæs er en fredelig og naturskøn halvø på den sydlige del af Als, få kilometer vest for Mommark. Her finder I en perlerække af dejlige sommerhuse, der ligger tæt ved vandet. Her venter børnevenlige sandstrande med lavt vand i et af de mest rolige områder i det danske ferielandskab.

Sommerhus Kegnæs – Fred, ro og ren afslapning i flotte omgivelser

Kegnæs er ganske vist "kun" en halvø, men alligevel føles det som om man kommer til et sted der er helt sit eget når man kører hertil fra Als.

Man kan næsten mærke hvordan freden og roen sænker sig over den flotte natur I er kommet til. Når det er fred, ro og flot natur der står øverst på ønskesedlen til årets ferie, er der ikke mange steder der når op på siden af Kegnæs.

For lystfiskere er Kegnæs et genialt sted. Området er ikke så stort, så uanset hvor vinden kommer fra vil der aldrig være langt til det optimale fiskested.

Als, Sønderjylland og også den nordlige del af Tyskland byder på en bred palette af oplevelser og udflugter.

Indkøbsmulighederne på Kegnæs er begrænsede, så det er en god ide at tage forsyninger med hjem når I tager udflugt.

Det siger vores gæster om Kegnæs:

Fantastisk område. Meget smukt og et utal af historiske udflugtsmuligheder.

Skønt område, værd at tage forskellige veje ud og hjem når man skal over Kegnæs.

Halvøen Kegnæs er et meget roligt sted uden travlhed og motorstøj. Området er ikke overvældende stort. Sønderborg og andre skønne småbyer er lette at komme til. Selv til grænsen og til Flensborg er der ikke så langt. Man kan gå ture på kryds og tværs af Kegnæs. Området er iddelt for lystfiskere, da der altid er mulighed for at fiske. Kegnæs er for dem der ganske enkelt bare vil slappe af og ikke har behov for at feste igennem.

Fyrtårnet er rigtig flot og udsigten er super. Da der ikke findes nogen støre byer på Kegnæs får man straks en følelse af ro og afspænding. Strandene er rigtig fine og bør bestemt opleves. Gendarmstien er rigtig fin at cykle på.

Stort udbud af sommerhuse til leje Kegnæs

Vil du og familien have det bedste sommerhus Kegnæs til den bedste pris? Så skal du booke jeres feriehus Kegnæs på Sommerhus-siden. Her finder du uden problemer det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Kegnæs.

Lej sommerhus Kegnæs

Hos os er udlejning af sommerhuse Kegnæs nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Kegnæs eller den feriebolig Kegnæs som matcher dine ønsker.

Du får landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Kegnæs

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Kegnæs. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid service på første klasse

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler om Kegnæs

Vis alle artikler om Kegnæs

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

 1. Sommerhus Als

  Als er et naturskønt og eftertragtet feriemål. De mest populære sommerhusområder er Kegnæs, Købingsmark, Mommark og Skovmose, der alle ligger ud til vandet. Glæd jer til rolige omgivelser, super strande og nem adgang til attraktioner, oplevelser og udflugter.
  Sommerhus til 4 personer ved Als
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.