Børnevenlig strand og masser af oplevelser
Del
Vælg mellem 69 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Købingsmark
Særdeles hyggeligt og velholdt feriehus til 6 personer, beliggende på en havegrund med græsplæne i Købingsmark. Huset er på 69 m², renoveret i 2000. Der er 400 m til vandet. Emne nr. 084-F50367.
Købingsmark er et flot beliggende sommerhusområde få kilometer fra Nordborg, lige ud til Lillebælt. Et godt valg når en skøn badestrand, flot natur og nem adgang til spændende byer og attraktioner står øverst på ønskesedlen.

Sommerhus Købingsmark – Børnevenlig strand og masser af oplevelser

Her finder I den længste og fineste strand på den nordlige del af Als. Vandet er lavt, og stranden er derfor perfekt til familier med mindre børn. Der er fine indkøbsmuligheder i Nordborg.

”Dejligt område. SKØN badestrand!” Marie Heimann er slet ikke i tvivl efter sin ferie i Købingsmark.

Universe er uden sammenligning den mest besøgte attraktion på Als, og da den ligger lige udenfor Nordborg er den slet ikke til at komme uden om. Her er natur, videnskab og teknik slet ikke kedeligt! Besøg f.eks. Pixelineland hvor børnene kan møde de kendte figurer, se dem bruge kræfterne til at plaske og sprøjte med vand i Waterworks og meget, meget mere.

Besøg også Sønderborg med dens hyggelige gågade eller tag et smut til Flensborg hvor der er endnu flere butikker at kigge på.

God tur til Købingsmark!

Få overblik over mængden af sommerhuse til leje Købingsmark

Vil du være sikker på at få det bedste sommerhus Købingsmark til den garanteret billigste pris? Så book jeres feriehus Købingsmark på Sommerhus-siden. Her finder du på kort tid det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Købingsmark.

Lej sommerhus Købingsmark

Hos os er udlejning af sommerhuse Købingsmark nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Købingsmark eller den feriebolig Købingsmark som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Købingsmark

Sommerhussiden.dk vil være landets garanteret billigste når vi taler om sommerhusudlejning Købingsmark. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid service i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler om Købingsmark

Inspiration

Andre artikler

 1. Sommerhus Als

  Als er et naturskønt og eftertragtet feriemål. De mest populære sommerhusområder er Kegnæs, Købingsmark, Mommark og Skovmose, der alle ligger ud til vandet. Glæd jer til rolige omgivelser, super strande og nem adgang til attraktioner, oplevelser og udflugter.
  Sommerhus til 4 personer ved Als
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.