Himmerland er et område, hvor familier føler sig godt tilpas
Del
Vælg mellem 914 sommerhuse
Sommerhus_Himmerland_130-D61706
Sommerhus_Himmerland_130-D61706
Hvis du vil tilbringe en afslappende ferie med din familie i et afvekslende miljø, er Himmerland en glimrende destination. Forskellige seværdigheder og den smukke natur sørger for, at I ikke kommer til at kede jer under ferien i Himmerland.

Himmerland er et område, hvor familier føler sig godt tilpas

Uanset, om du besøger de smukke strande ved Limfjorden i den vestlige del af Himmerland, eller du bader ved østersøstrandene i den østlige del af Himmerland, tilbyder området mange muligheder for at have det sjovt sammen med familien mens I bader i vandet. Det afvekslende morænelandskab i Himmerland er meget attraktivt, og over bakkerne kan du tage familien med på nogle smukke vandreture. Især nåleskoven Rold Skov, der betragtes som det næststørste lukkede skovareal i Danmark, inviterer jer til nogle dejlige og afslappende gåture.

Hvis I fortrækker at cykle indimellem på ferien, er Himmerland også den perfekte destination for familieferien. Med de mange cykelruter, er det også muligt at tage mindre børn med på cykelturen.

Et andet anbefalelsesværdigt landskab i området er Lille Vildmose, som ligger i Østhimmerland. Hvis I vil opleve det ekstraordinære naturområde, kan I besøge Lille Vildmose besøgscenteret og komme på guidede ture gennem det smukke landskab.
Når I tilbringer ferien i et sommerhus i Himmerland, kan I ikke kun se frem til en meget smuk natur, men også en masse kulturelt. Metropolen Aalborg er bestemt et besøg værd. Her finder I ikke kun en hyggelig zoologisk have, men også det interessante Aalborg Museum for Morderne Kunst er at finde.

Hvis I har lyst til at lære noget om områdets historie anbefales det at besøge Vikingecenter Fyrkat, som er det perfekte udflugtsmål for hele familien, hvis I er i sommerhus i Himmerland. Den historiske Fyrkat ringborg og 9 troværdigt rekonstruerede huse fra vikingetiden gør det muligt at få et rigtig godt indblik i vores forgængers kultur.

Det er også værd at tage en tur til byen Hobro, som ligger ved Mariagerfjord i den sydlige del af Himmerland. Det tidligere rentable by imponerer med et tiltalende bybillede og mange arkitektonisk interessante bygninger. På en tur til Hobro bør I ikke gå glip af en spadseretur ved byens maleriske havn, hvor I kan nyde en vidunderlig maritim atmosfære.

Meget tæt på Hobro finder I også de gribende Jættestuer i Snæbum, som giver jer en fornemmelse af, hvordan kulturen udviklede sig i den yngre stenalder, som Jættestuerne stammer fra.

Da Himmerland stort set består af kalksten, blev den eftertragtede råvare udvundet i området i lang tid. Et meget interessant levn fra denne tid, er kalkstensminerne i Thingbæk nær bakkeskråningerne Rebild Bakker, som kan besøges.

Et sommerhusophold i Himmerland giver mange muligheder for dig og din familie, for at slappe af og tilbringe jeres fritid sammen.

Kæmpe udbud af sommerhuse til leje Himmerland

Vil du og familien have det bedste sommerhus Himmerland til den billigst mulige pris? Så book jeres feriehus Himmerland på Sommerhus-siden. Her finder du hurtigt det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Himmerland.

Lej sommerhus Himmerland

Hos os er udlejning af sommerhuse Himmerland nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Himmerland eller den feriebolig Himmerland som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Himmerland

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Himmerland. (Se reglerne).

Hos os skal kunden til hver en tid have service helt i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Østjylland

    Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
    Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.