En drøm af et landskab og mange udflugtsmuligheder
Del
Vælg mellem 12 sommerhuse
Sommerhus til 5 personer ved Skanderborg
Ældre sommerhus til 5 personer i Alken ved Skanderborg, renoveret indvendig i 1999, beliggende på en stor naturgrund med træer, direkte ved Mossø. Der er udsigt over søen. Emne nr. 121-60-0403.
Skanderborg er et roligt og flot beliggende sommerhusområde der byder på en række dejlige sommerhuse tæt ved den idylliske Mossø.

Sommerhus Skanderborg – En drøm af et landskab og mange udflugtsmuligheder

Skanderborg er et godt valg for alle der gerne vil bo i charmerende og naturskønne omgivelser, samtidig med at der ikke må være for langt til attraktioner, seværdigheder og oplevelser. Gode muligheder for put and take fiskeri.

Fra Skanderborg er der nem adgang til en lang række af de seværdigheder og attraktioner, der findes i Østjylland. Det drejer sig eksempelvis om AQUA Ferskvands Akvarium i Silkeborg, Den Gamle By i Århus, Randers Regnskov og Økologiens Have i Odder.

Lidt uden for Ry ligger Himmelbjerget. I virkelighedens verden er der nu ikke tale om noget bjerg, men derimod om en 147 meter høj bakke. Navnet til trods kræver det ikke de store anstrengelser at nå op på toppen af Himmelbjerget – og udsigten fra toppen, er så rigeligt turen værd.

Det siger vores gæster om Skanderborg:

Meget roligt område med masser af vand og skønne stier.

Beliggenheden ved Mossø er den rene drøm og man kommer hurtigt til de større byer Skanderborg og Silkeborg. Der er flere put and take søer i nærheden. Vi brugte mest Holmens put and take. En enkelt gang fiskede vi også i en mose som var noget større.

Fantastisk område med utallige muligheder for aktiviteter. Kano, badning, tur til Himmelbjerget, osv osv.

Her får du overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Skanderborg

Vil du også nyde fordelene ved et sommerhus Skanderborg? Så book familiens feriehus Skanderborg på Sommerhus-siden. Vi har et bredt udbud af sommerhuse Skanderborg for enhver smag, og derfor kan du uden videre finde nøjagtig det feriehus Skanderborg, som skal danne rammen om jeres ferie Skanderborg.

Lej sommerhus Skanderborg

Hos os er udlejning af sommerhuse Skanderborg nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Skanderborg eller den feriebolig Skanderborg som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Skanderborg

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Skanderborg. (Se reglerne).

Du fortjener den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Østjylland

    Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
    Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.