Del
Vælg mellem 5 sommerhuse
Emne nr.: 160-C4002
Emne nr.: 160-C4002

Et sommerhus er svaret, når det er en kombination af oplevelser og rendyrket afslapning, der står på ønskesedlen til ferien. I sommerhuset er tiden helt jeres egen - og I beslutter naturligvis helt selv, hvordan den skal bruges.

Du kan altid leje et sommerhus op til 35 dage direkte over nettet. Hvis du har brug for en længere periode eller for mere end ét sommerhus, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udforme en skræddersyet løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den opfylder netop dine ønsker.

Ring på +45 8724 1270 eller send en mail til info@sommerhus-siden.dk - vi er altid klar til at hjælpe.

Skal du skilles og har akut brug for et nyt sted at bo?

Af og til kan et endegyldigt brud på et forhold opstå på sådan en måde, at den ene part nærmest fra det ene øjeblik til det andet befinder sig i en situation, hvor der mangler tag over hovedet. Der kan derudover være tale om at et barn - eller flere børn - også skal flytte. Her er det vigtigt at tage hensyn til, at børnene kan fortsætte i de vante rammer i daginstitution og skole. Kort sagt er der således behov for så hurtigt som muligt at finde et sommerhus, der ligger så tæt på, som det kan lade sig gøre.

Her på siden finder du et kæmpestort udvalg af sommerhuse i hele landet. Du kan når som helst leje et sommerhus i en periode på op til 5 uger direkte over nettet. I nogle tilfælde er der dog brug for længere tid til at finde et permanent nyt sted at bo. Og når der er børn med i billedet, ønsker man ofte så få adresseskift, som muligt. I den situation hjælper vi gerne med at undersøge mulighederne for at leje et sommerhus ved Skanderborg i mere end 5 uger. Du skal blot kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Ring på +45 8724 1270 eller send en mail til info@sommerhus-siden.dk.

Er du ved at flytte og står mellem 2 boliger?

Har I solgt huset og går nu og venter på, at håndværkerne bliver færdige med jeres nye hus? Er lejligheden opsagt, inden I kan flytte ind i jeres nye bolig? Intet problem. Hvis du har behov for en periode til og med 5 uger, kan du straks booke din midlertidige indkvartering ved Skanderborg online her på Sommerhus-siden.dk. Hvis du har brug for en periode på mere end 5 uger, laver vi gerne et uforpligtende tilbud på en løsning, der opfylder netop dine ønsker. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Hjemflytning fra udlandet

Har I arbejdet i udlandet og er netop flyttet hjem til Danmark? Har I endnu ikke fundet det helt rigtige sted at bo, eller går I og venter på, at det bliver muligt for jer at overtage jeres drømmebolig? I sådan en situation er langtidsleje af et sommerhus en oplagt løsning. Hvis du har behov for op til 5 uger, kan du allerede nu booke det sommerhus, du helst vil have her på siden. Hvis du har brug for en længere periode, kan det også lade sig gøre. Kontakt os nu, så laver vi gerne et forslag til en løsning, der er skræddersyet til netop din situation.

Længerevarende behandlingsforløb

Det sker af og til, at et nærtstående medlem af familien bliver indlagt til en specialiseret behandling i en anden del af Danmark, end den hvor I bor. Når man gerne vil være tæt på under behandlingsforløbet, er et sommerhus en fin form for midlertidig indkvartering. Hvis du ønsker hjælp i forbindelse med bookingen, eller hvis du har behov for en periode på mere end 5 uger, så sig endelig til. Vi hjælper gerne.

Større skriftlige opgaver der kræver fred og ro

Skal du til at i gang med at skulle skrive det speciale eller den hovedopgave, der markerer afslutningen på dit studie? Er du kommet til den afgørende skriveproces i din ph.d. afhandling? Og synes du, at de hjemlige omgivelser ikke byder på den ro, der kræves for, at man kan fordybe sig og arbejde effektivt? Så er et ophold på nogle uger i et sommerhus en oplagt løsning. Her er der ro til at koncentrere sig om arbejdet, og du får langt hurtigere tingene fra hånden. Du kan til hver en tid leje op til 5 uger direkte over nettet. Hvis du ønsker mere end det, er det også inden for det muliges rammer. Kontakt os, så laver vi en løsning, der passer lige netop til dig.

Tilflytning i forbindelse med arbejde eller uddannelse

Har du fået nyt arbejde, eller skal du begynde på en uddannelse i en anden egn af Danmark? Har du endnu ikke fundet et sted at bo, eller går du og venter på, at du kan overtage din fremtidige bolig? Så er langtidsleje af et sommerhus et oplagt bud på midlertidig indkvartering. Hvis det handler om op til 5 uger, kan du nemt og enkelt booke dit sommerhus online. Hvis du har behov for mere end det, laver vi gerne et forslag til en løsning, der opfylder netop dine ønsker. Kontakt os nu.

Filmproduktioner

Er du ansvarlig for at finde indkvartering til et stort hold af skuespillere og produktionsmedarbejdere i en konkret del af Danmark gennem en længere periode? Så kan vi hjælpe dig. Med et kæmpestort udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark og mange års erfaring med langtidsleje er vi den rigtige partner. Uanset hvor mange sommerhuse, du har brug for, og uanset hvor lang en periode, der er tale om, kan vi finde en løsning på det. Kontakt os nu på +45 8724 1270 eller send en mail til info@sommerhus-siden.dk, så hjælper vi gerne med at lave et uforpligtende tilbud, der opfylder dine ønsker.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere for firmaer

Har din virksomhed fået en større opgave i en anden del af landet end den, hvor I holder til? Og nu skal du have fundet et eller flere steder, hvor jeres medarbejdere kan bo, mens arbejdet står på? Det er ikke noget problem. Kontakt os på +45 8724 1270 eller info@sommerhus-siden.dk og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et sommerhus - eller flere, hvis der skulle være brug for det. Vi har årelang erfaring med at løse denne form for opgaver og har tidligere hjulpet en lang række virksomheder med at indkvartere medarbejdere gennem længere perioder. Vi kan udforme et løsningsforslag, der opfylder præcis dine behov, både i forhold til det antal sommerhuse, du skal bruge, og i forhold til hvor længe det bliver aktuelt.

Har uheldet været ude?

Har uheldet været ude i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver udbedret? Er du ansat i et forsikringsselskab og har behov for at finde et sommerhus, hvor en skadesramt kunde kan bo gennem længere tid? Vi har årelang erfaring i at løse denne type opgaver, hvor der er behov for genhusning i den periode, det tager at udbedre skaderne.

Større renoverings- og ombygningsprojekter

Skal du i gang med en stor ombygning eller et renoveringsprojekt, der betyder, at du i flere uger ikke kan bo i dit hus? Uanset hvor i Danmark du bor, vil du altid kunne finde et sommerhus omkring din hjemadresse. Du kan booke op til 5 uger på nettet.

Hvis det ikke er muligt at gøre dit projekt færdigt inden for 5 uger, er der råd for det. Kontakt os og fortæl hvor lang en periode du har brug for, og i hvilken landsdel du har behov for et midlertidigt sted at opholde dig. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse til udlejning over hele Danmark.

Husk: Du kan altid booke op til 35 dage online. Hvis du har behov for mere end det, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udforme en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den opfylder netop dine ønsker.

Ring til os på +45 8724 1270 eller send en mail til info@sommerhus-siden.dk - vi er klar til at hjælpe.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Mange af sommerhusene ved Skanderborg ligger ved Mossø, der er Jyllands største ferskvandssø og et sandt naturparadis, hvor man både kan se fiske- og havørne.

Kælderen under Skanderborg Slotskirke var engang slottets vinkælder. I dag kan man glæde sig over det interesante rums smukke glasmosaikker.

Gå en tur gennem den smukke dyrehave ved Skanderborg med de 100 år gamle rhododendroner og hjorteparken ved Svanesø.

Hjorteparken ved Svanesø i Dyrehaven er pga. de fine picnick steder, de smukke gamle rhododendroner og de mange hjorte et populært udflugtsmål.

Ved Øm Kloster finder man Danmarks ældste klosterhave. Haven indeholder mere end 70 forskellige lægeurter, der alle også var en del af den danske klosterhave i middelalderen.

Gåturen rundt om Svanesø er blot 3 km lang, og undervejs går turen over gangbroer og forbi guldfiskedamme, så der er mange gode oplevelser undervejs.

Er I interesseret i fugle, kan I glæde jer over fugletårnet ved Svanesø. Herfra er der den smukkeste udsigt over området og dets fugle.

Prisgaranti - langtidsleje sommerhus skanderborg

Uanset hvilket sommerhus du beslutter dig for at booke, er du selvsagt dækket af Sommerhus-siden.dk's prisgaranti. Det betyder helt enkelt, at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, der er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores kontrol af priskontrol, udbetaler vi dig hele differencen. Beløbet bliver simpelthen indsat på din konto.

Kundeservice - langtidsleje sommerhus skanderborg

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige behov i forbindelse med din søgning efter "langtidsleje sommerhus skanderborg", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.