Del
Vælg mellem 2 sommerhuse
Emne nr.: 160-C4084
Emne nr.: 160-C4084

Når det er et afvekslende program af ferieoplevelser og tid til at koble af sammen, der står højest på familiens liste over ønsker til ferien, er der intet, der når op på siden af et sommerhus.

De fleste ferieområder har sommerhuse for enhver smag og pengepung, behov og ønsker, så måske kan I være heldige at booke et sommerhus til en billig pris, og som passer lige til jer.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Feriehusene ved Skanderborg ligger i naturskønne omgivelser, hvor der er utallige muligheder for at gå på opdagelse, bade og dyrke vandsport.

Kælderen under Skanderborg Slotskirke var engang slottets vinkælder. I dag kan man glæde sig over det interesante rums smukke glasmosaikker.

Fra ferieområdet ved Ry løber der en meget afvekslende og naturskøn cykelsti til Ravnsø. Ruten er på 21 km.

I sensommeren er kosterfesten i Øm Kloster et populært udflugtsmål for familier. Højdepunktet er middelaldermarkedet, hvor der er smagsprøver af mad, drikke og gamle frugtsorter.

En familiecykeltur langst Skanderborg Sø fører til Skanderborg Slotskirke, hvor man finder en rest af egnens eneste borg.

Tager man cykelturen rundt om Skanderborg Sø, bliver man belønnet med mange kulturelle oplevelser undervejs.

Prisgaranti - billigt sommerhus i skanderborg

Når du har fundet det sommerhus, der skal udgøre rammen om familiens ferie, kan du straks booke online. Du bliver automatisk dækket af Sommerhus-siden.dk's prisgaranti. Det betyder kort og godt, at vi lover dig, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores overvågning af priskontrol, udbetaler vi dig hele differencen. Beløbet bliver simpelthen overført til din konto.

Kundeservice - billigt sommerhus i skanderborg

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter "billigt sommerhus i skanderborg", så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på (+45) 8724 1270.