Skøn ferie ved Lillebælt
Del
Vælg mellem 273 sommerhuse Destinationer under Hejlsminde
Lyst indrettet sommerhus til 4 personer i Hejlsminde med stor, lukket have og en terrasse, som er delvist overdækket. Et hus, der egner sig perfekt til familien, der vil have en rolig ferie i et dejligt naturområde. Emne nr. 090-67871.
Hejlsminde er et dejligt ferieområde tæt ved Kolding, lige ud til Lillebælt. Området var oprindelig et lille fiskerleje, men har siden 1950’rne udviklet sig til et skønt sommerhusområde, der byder på en attraktiv blanding af flot natur, gode bademuligheder, fine cykelruter og masser af oplevelser lige i nærheden.

Sommerhus Hejlsminde – Skøn ferie ved Lillebælt

Hejlsminde byder på flere dejlige strande - her er perfekte forhold for alle familier, uanset hvor gamle børnene er. I Hejlsminde Bugt finder I således den meget lavvandede Hejlsminde Strand som har Blåt Flag, og er som skabt til en strandtur med små børn. Teglgården Strand og Trappendal Strand er også børnevenlige, dog er vandet lidt dybere her.

Området byder på meget fine muligheder for lystfiskeri efter fisk som havørred, hornfisk, fladfisk, torsk og krabber. Der er mange marsvin og sæler i farvandet ved Hejlsminde, så der er gode muligheder for også at se nogle af Danmarks største havdyr. I kan også vælge at prøve lykken i flere put and take søer eller i en af områdets åer.

Desuden kan I glæde jer til et væld af forskellige aktiviteter og oplevelser. Vælg f.eks. mellem fodboldgolf, minigolf, cykelture, sejlads, ridning og selvfølgelig også gåture ved vandet og i skove.

Lidt længere væk finder I LEGOLAND (R), Lalandia Billund, Givskud Zoo, Koldinghus og Slotssøbadet i Kolding, Madsbyparken i Fredericia og Hindsgavl Dyrehave i Middelfart.

Der er faktisk en del interessante ting at se på Kolding egnen, bl.a er Kolding selv bestemt et eller flere besøg værd: Koldinghus og Slotsøbadet kan anbefales til børnefamilier. Derudover er det et godt udgangspunkt for ture til både Øst-, Midt-, og Sønderjylland.

Meget dejligt område, der er mange muligheder, både indkøb i Haderslev og Kolding er nogle dejlige byer. Trapholt og Koldinghus er vær at besøge.

Området er et fantastisk område, hvis man er til gåture. Man kan altid komme rundt ad diverse stisystemer og er ikke fastlåst af faste ture.

Få overblik over udvalget af sommerhuse til leje Hejlsminde

Vil du og familien have det bedste sommerhus Hejlsminde til den billigst mulige pris? Så lej familiens feriehus Hejlsminde på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et stort udbud af sommerhuse Hejlsminde i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor hurtigt og enkelt finde netop det feriehus Hejlsminde, som sikrer jer en hyggelig ferie Hejlsminde.

Lej sommerhus Hejlsminde

Hos os er udlejning af sommerhuse Hejlsminde nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Hejlsminde eller den feriebolig Hejlsminde som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Hejlsminde

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Hejlsminde. (Se vilkår).

Du fortjener den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler om Hejlsminde

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Østjylland

    Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
    Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.