Daseferie lige ved Haderslev
Del
Vælg mellem 122 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Kelstrup
Klassisk sommerhus til 4 personer i Kelstrup, med stor havestue og kun 100 m til vandet. Ugeneret have med lille anneks. Tæt på grønt område. Emne nr. 160-C2223.
Kelstrup er et dejligt og også roligt sommerhusområde ved Sandvig Bugt, kun 10 kilometer syd for Haderslev. Glæd jer til en skøn ferie i et flot landskab og nem adgang til attraktioner, oplevelser og spændende byer. Oplev f.eks. Universe på Als, Sønderborg, Gråsten, Aabenraa og Flensborg.

Sommerhus Kelstrup - Daseferie lige ved Haderslev

Området omkring Kelstrup giver mange muligheder for gå- og cykelture i det naturskønne landskab der omgiver sommerhusene. Strandene i området er fine til børnefamilier, da Sandvig Bugt er omgivet af land på tre sider; vandet er derfor meget roligt.

”Det var et dejligt område med mulighed for gå-turer og mulighed for at tage til en dejlig strand. Vi kan stærkt anbefale at til Haderslev og spise på Hotel Harmonien, særdeles godt madsted”, siger Leif Johannesen om Kelstrup.

Få overblik over mængden af sommerhuse til leje Kelstrup

Vil du også gerne nyde fordelene ved en dejlig ferie i et skønt sommerhus Kelstrup? Så lej familiens feriehus Kelstrup på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udbud af sommerhuse Kelstrup i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du hurtigt og enkelt finde nøjagtig det feriehus Kelstrup, som sikrer jer en afslappet ferie Kelstrup.

Lej sommerhus Kelstrup

Hos os er udlejning af sommerhuse Kelstrup nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Kelstrup eller den feriebolig Kelstrup som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Kelstrup

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Kelstrup. (Se gældende regler).

Hos os skal kunden altid have den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Hejlsminde

  Hejlsminde er et dejligt ferieområde tæt ved Kolding, lige ud til Lillebælt. Området var oprindelig et lille fiskerleje, men har siden 1950’rne udviklet sig til et skønt sommerhusområde, der byder på en attraktiv blanding af flot natur, gode bademuligheder, fine cykelruter og masser af oplevelser lige i nærheden.
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.