Supergod strand til børn og masser af oplevelser
Del
Vælg mellem 59 sommerhuse
Sommerhus til 5 personer i Diernæs
Nyrenoveret sommerhus til 5 personer i Diernæs, kun 100 m fra vandet. Diernæs Strand ligger i et smukt naturområde med gode muligheder for cykel- og traveture. Dejlig børnevenlig badestrand med badebro. Emne nr. 084-F503996.
Diernæs er et skønt beliggende sommerhusområde ved Diernæs Bugt, omtrent halvvejs mellem Haderslev og Åbenrå. Stranden er lavvandet et langt stykke ud, og er derfor rigtig god til familier med mindre børn. Naturen omkring jer er førsteklasses, og der er mange muligheder for udflugter.

Sommerhus Diernæs - Supergod strand til børn og masser af oplevelser

Det siger vores gæster om Diernæs:

”Meget fredeligt, vi havde næsten stranden for os selv. Det helt rigtige sted til børn, da vandet er lavt temmelig langt ud, og stranden er naturskøn. Man kan relativt hurtigt komme frem til seværdigheder, endda til Vesterhavet”, fortæller hr. Lösing fra Tyskland

”Et fredeligt område med gode muligheder for fuglekiggeri lige i nærheden, og selvfølgelig stranden. Jeg anbefaler en tur til Årø der er perfekt til spadsere- og cykelture. Hvis det regner så køb en mueseumsbillet i Haderslev. Der er omkring en times kørsel til Ribe hvor I kan shoppe alt det I ønsker, og følge efter nattevagten mens han ganske gratis fortæller fantastiske historier om byen”, lyder det bl.a. fra Michael Ambridge.

Kæmpe udbud af sommerhuse til leje Diernæs

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved et sommerhus Diernæs? Så skal du leje jeres feriehus Diernæs på Sommerhus-siden. Her finder du på kort tid det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Diernæs.

Lej sommerhus Diernæs

Hos os er udlejning af sommerhuse Diernæs nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Diernæs eller den feriebolig Diernæs som matcher dine ønsker.

Du får landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Diernæs

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets billigste til sommerhusudlejning Diernæs. (Se reglerne).

Du fortjener den bedste service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

 1. Sommerhus Hejlsminde

  Hejlsminde er et dejligt ferieområde tæt ved Kolding, lige ud til Lillebælt. Området var oprindelig et lille fiskerleje, men har siden 1950’rne udviklet sig til et skønt sommerhusområde, der byder på en attraktiv blanding af flot natur, gode bademuligheder, fine cykelruter og masser af oplevelser lige i nærheden.
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.