Del
Vælg mellem 14 sommerhuse
Emne nr.: 130-F07140

Diernæs er et skønt sted at tilbringe ferien - og med et sommerhus som udgangspunktet venter der jer frit valg på alle hylder, når det handler om oplevelser, udflugter og rendyrket afslapning.

Et sommerhus ved stranden er det indlysende valg, når ferien primært skal dreje sig om at hygge sig på stranden.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Diernæs ligger i naturskønne omgivelser på det sydvestlige Fyn.

Hop i sadlen og tramp i pedalerne: De Fynske Alper kalder! Diernæs Bakken er en af Danmarks største bakker, så her bliver I udfordret for alle penge.

Diernæs ligger ud til en fantastisk bugt af samme navn. Den smukke naturstrand er det ideelle sted at bade og hygge med familien.

Hvis I holder ferie i Diernæs, skal I tage et smut til Faaborg. Den romantiske by med de gamle bindingsværks- og købmandshuse er en fryd for øjet.

I Diernæs kan hele familien holde en dejlig ferie med lige dele afslapning og aktive timer tæt på skov og strand.

Prisgaranti - sommerhus diernæs strand

Når du vælger at booke et sommerhus hos Sommerhussiden.dk, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af priskontrol, refunderer vi dig hele differencen. Pengene bliver helt enkelt overført til din konto.

Kundeservice - sommerhus diernæs strand

Hvis du har spørgsmål eller specielle behov vedrørende din søgning efter "sommerhus diernæs strand", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.