Så er det ferietid!
Del
Vælg mellem 20 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer på Årø
Helt nyt sommerhus fra 2013 til 6 personer på den dejlig ø Årø. Der er kun 200 m til stranden. Flot indrettet og beliggende på en stor naturgrund. Mange fritidsaktiviteter i nærheden. Emne nr. 130-F07206.
Skal ferien være idyllisk - så er det et sommerhus Årø I skal vælge! En kort sejltur på syv minutter bringer jer ud til ren og skær feriestemning på den lille perle i Lillebælt.

Sommerhus Årø - Så er det ferietid!

Her kan I gå eller cykle øen rundt og udforske de to strande på hver sin side af øen, fortidsminderne, det rige dyreliv og de spændende små landsmiljøer med bindingsværkshuse og hyggelige landsbygader.

Øen er næsten helt flad så det er let at cykle rundt på ferieture: Fiskeri er muligt fra næsten hele den ti kilometer lange kyst så med cyklen er det nemt at finde en hyggelig fiskeplads.

Fred og ro, god til afslapning. Mange muligheder for gå/cykelture”, siger Christa Feldskov efter sit ophold på Årø. Maria Terese Krogh er helt enig: ”Skønt område og ikke sidste gang vi kommer til Årø”

Få overblik over mængden af sommerhuse til leje Årø

Vil du også nyde fordelene ved et sommerhus Årø? Så bestil jeres feriehus Årø på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udbud af sommerhuse Årø i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor på kort tid finde præcis det feriehus Årø, som sikrer jer en hyggelig ferie Årø.

Lej sommerhus Årø

Hos os er udlejning af sommerhuse Årø nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Årø eller den feriebolig Årø som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Årø

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Årø. (Se vilkår).

Du har krav på den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Hejlsminde

  Hejlsminde er et dejligt ferieområde tæt ved Kolding, lige ud til Lillebælt. Området var oprindelig et lille fiskerleje, men har siden 1950’rne udviklet sig til et skønt sommerhusområde, der byder på en attraktiv blanding af flot natur, gode bademuligheder, fine cykelruter og masser af oplevelser lige i nærheden.
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.