Del
Vælg mellem 167 sommerhuse
Emne nr.: 090-05918

Hejlsminde er et skønt sted at tilbringe ferien - og med et sommerhus som udgangspunktet venter der jer frit valg på alle hylder, når det handler om oplevelser, udflugter og rendyrket afslapning.

Lej et sommerhus til en billig pris og glæd jer til alle de ting, I så får penge til at opleve under ferien. Der kan være en del penge at spare - og dem kan I så benytte til flere ferieoplevelser.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Hejlsminde er et familievenligt rejsemål beliggende i Sønderjylland. Tilbring en uforglemmelig ferie ved Lillebælt i jeres drømmehus.

Ved Trappendal Strand har man en fantastisk udsigt over havet. Det er også den optimale kulisse for et dejligt feriebillede fra ferien i Sønderjylland.

På Hejlsminde havn kan I følge med i arbejdet på havnen eller nyde udsigten fra "Solnedgangspladsen". Havnen er også et hyggeligt sted at holde picnic med familien.

Smag på de gode danske råvarer hos "Ellegaards Landkøkken", der er en af de mest populære restauranter i Hejlsminde. Her kan i smage på regionale specialiteter med et moderne touch. Nyd også den skønne udsigt over havet.

Hejlsminde kan uden problemer udforskes til fods. I de små butikker i byen finder I også fine ting og sager, som I kan tage med jer hjem og minde jer om ferien ved Lillebælt.

Prisgaranti - billig sommerhusudlejning hejlsminde

Alle sommerhuse, som udlejes gennem Sommerhussiden.dk, er dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af priskontrol, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Pengene bliver helt enkelt indsat på din konto.

Kundeservice - billig sommerhusudlejning hejlsminde

Hvis du har spørgsmål eller specielle behov vedrørende din søgning efter "billig sommerhusudlejning hejlsminde", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.