Oplev Sydøstjyllands bedste udsigt
Del
Vælg mellem 176 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Grønninghoved
Skønt feriehus til 4 personer i Grønninghoved, beliggende kun 30 m fra stranden. Lys skandinavisk indretning, hyggelig stue med brændeovn. Emne nr. 084-F50315.
Kun 10 kilometer fra Kolding finder I Grønninghoved, skønt beliggende i den frodige, sydøstjyske natur. Attraktioner som LEGOLAND ®, Løveparken Givskud Zoo og Orion Planetarium er indenfor nem rækkevidde. Der er fine muligheder for gå- og cykelture samt for ture til stranden.

Sommerhus Grønninghoved – Oplev Sydøstjyllands bedste udsigt

Det samme gælder Skamlingsbanken der, med sin højde på 113 meter, giver en fantastisk udsigt ud over Lillebælt.

”Dejligt område, tæt på diverse byer. Skamlingsbanken er et besøg værd, virkeligt smuk udsigt, samt tæt på Tyskland til at handle toldftrit,” siger Lise Jørgensen efter sin ferie i Grønninghoved.

”Det er en rigtig god beliggenhed, meget børnevenlig strand”, lyder det fra Kaj Kristiansen. Hanne Madsen hæfter sig ved de ”gode muligheder for gåture”, området byder på.

Lad Majbritt Terkelsen få det sidste ord om Grønninghoved: ”Ja, jeg vil anbefale det til andre”.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Grønninghoved

Vil du være 110 % sikker på at finde det bedste sommerhus Grønninghoved til den garanteret billigste pris? Så skal du booke jeres feriehus Grønninghoved på Sommerhus-siden. Her finder du uden problemer det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Grønninghoved.

Lej sommerhus Grønninghoved

Hos os er udlejning af sommerhuse Grønninghoved nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Grønninghoved eller den feriebolig Grønninghoved som matcher dine ønsker.

Her får du landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Grønninghoved

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks billigste når vi taler om sommerhusudlejning Grønninghoved. (Se betingelser).

Hos os skal kunden til hver en tid have den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Hejlsminde

  Hejlsminde er et dejligt ferieområde tæt ved Kolding, lige ud til Lillebælt. Området var oprindelig et lille fiskerleje, men har siden 1950’rne udviklet sig til et skønt sommerhusområde, der byder på en attraktiv blanding af flot natur, gode bademuligheder, fine cykelruter og masser af oplevelser lige i nærheden.
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.