Del
Vælg mellem 1 sommerhuse
Emne nr.: 130-F04123

Med et sommerhus til 12 personer befinder vi os i kategorien med store sommerhuse. Her er fin plads til flere familier eller sæt af venner.

Med et sommerhus som udgangspunkt for jeres ferie vil I stå på den bedst mulige måde, når det drejer sig om at opleve Hejlsminde. Der er hundrede % frit valg mellem udflugter, ferieoplevelser og ren og skær afslapning i sommerhuset.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Sønderjylland er et populært ferieområde i Danmark. Her er man omgivet af en vidunderlig natur. Ved Lillebælt ligger feriebyen Hejlsminde, hvor I kan tilbringe nogle dejlige feriedage.

På en hyggelig gåtur langs Hejlsmindes strandpromenade kan I tage et nærmere kig på de små butikker og cafeer.

På Hejlsminde havn kan I følge med i arbejdet på havnen eller nyde udsigten fra "Solnedgangspladsen". Havnen er også et hyggeligt sted at holde picnic med familien.

Hejlsminde strand strækker sig over flere kilometer langs kysten ved Lillebælt. Her kan I tilbringe en sjov og aktiv dag ved vandet, bygge sandslotte, bade eller bare nyde solen.

Hejlsminde er fuld af gode legepladser, der ligger tæt på sandstranden. Tag eksempelvis til legepladsen ved Teglgårdsvej, hvor børnene rigtigt kan slå sig løs.

Prisgaranti - sommerhus hejlsminde 12 personer

Når du vælger at booke et sommerhus hos Sommerhussiden.dk, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder ganske enkelt, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af priskontrol, refunderer vi dig hele differencen. Pengene bliver helt enkelt overført til din konto.

Kundeservice - sommerhus hejlsminde 12 personer

Hvis du har spørgsmål eller specielle behov vedrørende din søgning efter "sommerhus hejlsminde 12 personer", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.