Udkig til Lillebælts spændende vandliv
Del
Vælg mellem 29 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Hejsager Strand
Ved Hejsager Strand ligger dette dejlige feriehus til 4 personer, gennemrenoveret i 2010, godt indrettet med moderne skandinavisk design. Huset ligger på en lille stille vej kun 300 m fra havet. Emne nr. 130-F07004.
Hejsager Strand er et skønt beliggende sydvendt sommerhusområde, lige ud til de dejlige strande i den afskærmede Sandvig Bugt. Nærmeste større by er Haderslev, ca. et kvarters kørsel væk.

Sommerhus Hejsager Strand - Udkig til Lillebælts spændende vandliv

Her får I en dejlig ferie i et flot og naturskønt område, samtidig med at I nemt kan komme til attraktioner som LEGOLAND®, Universe og meget mere.

Der er gode muligheder for gå- og cykelture i området omkring jeres sommerhus. For familier med mindre børn er Hejsager Strand et rigtig godt valg. Sandvig Bugt byder nemlig på rolige forhold med gode muligheder for leg og badning i vandkanten.

”Det tog ikke lang tid at gå ned til stranden, meget rent vand”, siger Margarete Schebesch. Clemens Mollenhauer er enig: ”Pragtfuldt område med marker, skov, tæt ved havet og en god badestrand”.

Her får du overblik over mængden af sommerhuse til leje Hejsager Strand

Vil du også nyde fordelene ved en hyggelig ferie i et skønt sommerhus Hejsager Strand? Så book jeres feriehus Hejsager Strand på Sommerhus-siden. Her finder du hurtigt det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Hejsager Strand.

Lej sommerhus Hejsager Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Hejsager Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Hejsager Strand eller den feriebolig Hejsager Strand som matcher dine ønsker.

Her får du den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Hejsager Strand

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Hejsager Strand. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid kundeservice i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Hejlsminde

  Hejlsminde er et dejligt ferieområde tæt ved Kolding, lige ud til Lillebælt. Området var oprindelig et lille fiskerleje, men har siden 1950’rne udviklet sig til et skønt sommerhusområde, der byder på en attraktiv blanding af flot natur, gode bademuligheder, fine cykelruter og masser af oplevelser lige i nærheden.
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.