Børnevenlig strand og oplevelser i metermål
Del
Vælg mellem 168 sommerhuse
Sommerhus til 2 personer i Binderup Strand
Pragtfuldt beliggende sommerhus til 2 personer direkte ved vandkanten i Binderup Strand, med panoramaudsigt over havet fra næsten alle rum. Huset er fra 2010 og moderne indrettet. Emne nr. 090-42481.
Binderup Strand er et større sommerhusområde som ligger i flotte omgivelser lige ud til Lillebælt, omtrent et kvarters kørsel syd for Kolding. Stranden er lavvandet et meget langt stykke ud, og derfor er området særligt ideelt til familier med mindre børn. Der er mange muligheder for udflugter.

Sommerhus Binderup Strand – Børnevenlig strand og oplevelser i metermål

Binderups Strands største attraktion er den utroligt børnevenlige strand. Den er et eldorado af hygge, afslapning og sjov for alle familier med små børn. Da vandet er meget lavt er det også lunt i sommermånederne, hvor solen hurtigt opvarmer det. Er det en ”rigtig” svømmetur du ønsker dig skal du vade temmelig langt ud før vandet bliver dybt nok, eller alternativt køre til en af de andre strande i nærheden.

”Meget fin beliggenhed ved stranden lidt langt til butikker og stranden var meget lavvandet. Måtte gå flere hundrede meter ud i vandet få at få vand over knæene”, siger Samy Strømme Taha om Binderup Strand. Lone Toft Lienhøft nød de den skønne natur, men hæftede sig også ved at man bør tage forsyninger med hjem når man alligevel er på udflugt: ”Dejligt område med masser af muligheder for gode gåture. Indkøb skal der køres efter”, fortæller hun.

Og udflugtsmuligheder er der masser af. Det er nemt at smutte til LEGOLAND ® og Lalandia i Billund, og også til Givskud Zoo et kvarters kørsel derfra. Hindsgavl Slot og de mange hjorte i parken omkring det bør også opleves; der ligger lige på den anden side af den gamle Lillebæltsbro. (Sammen med hele to ishuse).

Motorvejen ved Kolding giver nem adgang til resten af Fyn. Her kan I bl.a. opleve Jernbanemuseet i Odense, H.C. Andersens Hus, Odense Zoo og. På Sydfyn, Egeskov Slot og Valdemars Slot.

I kommer aldrig til at kede jer når turen går til Binderup Strand.

Vi giver dig overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Binderup Strand

Vil du være helt sikker på at få det bedste sommerhus Binderup Strand til den billigst mulige pris? Så skal du leje jeres feriehus Binderup Strand på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udbud af sommerhuse Binderup Strand i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du på kort tid finde præcis det feriehus Binderup Strand, der sikrer jer en afslappet ferie Binderup Strand.

Lej sommerhus Binderup Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Binderup Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Binderup Strand eller den feriebolig Binderup Strand som matcher dine ønsker.

Du får den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Binderup Strand

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks garanteret billigste til sommerhusudlejning Binderup Strand. (Se reglerne).

Du har krav på den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler om Binderup Strand

Andre artikler

 1. Sommerhus Hejlsminde

  Hejlsminde er et dejligt ferieområde tæt ved Kolding, lige ud til Lillebælt. Området var oprindelig et lille fiskerleje, men har siden 1950’rne udviklet sig til et skønt sommerhusområde, der byder på en attraktiv blanding af flot natur, gode bademuligheder, fine cykelruter og masser af oplevelser lige i nærheden.
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.