Ferie med idyllisk fjord og masser af oplevelser
Del
Vælg mellem 19 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Mariager
Spændende arkitektur, smukke materialer, gennemført møbelstil og dejlige lysindfald kendetegner dette luksus sommerhus til 6 personer i Mariager. Der er kun 400 m til vandet. Emne nr. 130-D60661.
Mariager er et mindre sommerhusområde langs den naturskønne Mariager Fjord. Der er nem adgang til attraktioner som Randers Regnskov, Djurs Sommerland, Herregårdsmuseet Gl. Estrup, Den Gamle By i Århus og meget mere.

Sommerhus Mariager - Ferie med idyllisk fjord og masser af oplevelser

Området omkring den ca. 43 km lange Mariager Fjord er idyllisk, dansk natur når det er bedst. Ta' en tur med hjuldamperen "Svanen" og oplev Danmarks længste Fjord og landskabet langs dens bredder fra sin bedste side. Skibet lægger til flere steder på turen fra Hobro til Als Odde. Turene er meget populære, så vi anbefaler at I reserverer plads på forhånd - det kan I gøre på tlf. 9852 4677.

Inde på land opleves landskabet allerbedst med Mariager-Handest Veteranjernbane. Tag turen i vogne fra første halvdel af 1900-tallet, som bliver trukket af lokomotiver fra samme periode. Pak madkurven og tag på en superhyggelig familietur.

I den mere afslappende genre finder I Mariager Saltcenter, hvor I kan slappe af i ca. 40 grader varmt vand der er tilsat så meget salt at man ikke kan synke til bunds. Besøg også sydehytten og se hvordan man fremstiller salt efter traditionelle metoder. I "saltminen" kan I se hvordan salt blev gravet ud af jorden for 100 år siden, og smutte en tur i biografen og se film om verdens mest kendte saltminer.

Dansk Landbrugsmuseum, der hører til på herregården Gl. Estrup, er også en udflugt værd. Her fortælles historien om dansk landbrug og landbokultur, om de industrier der opstod til behandling af landmændenes afgrøder og om måltidets kulturhistorie. En spændende oplevelse for hele familien.

Det er svært ikke at blive begejstret over de mange vildt flotte udstillinger i miniature format hos Miniseum. Museets egen udstilling rummer bl.a. dukkehuse, dukker og møbler, butikker og værksteder, modeller af huse og et helt slot. Kan I selv lide at hygge og bygge i miniature størrelse, kan I købe lige det, I mangler, i den fine butik eller på webshoppen.

Vil I gerne besøge både Europa, Afrika, Sydamerika og Alaska i jeres ferie så ta’ til Verdenskortet ved Klejtrup Sø. Her kan I også opleve vores spændende udstilling omkring de 17 Verdensmål og plastforureningen i vores oceaner, og I kan bygge en båd af genbrugsmaterialer. Hele familien kan også spille og lege og hygge sig med vores søde klappedyr. Det er tilladt at spise den medbragte mad i parken, men I kan også nyde en lækker ret i vores café.

Dejligt roligt område med mange stisystemer.

Roligt og naturskønt område, med mulighed for herlige gåture i skov og ved strand.

Kort afstand til mange ting. vi brugte en hel dag på Gl. Estrup.

Få overblik over mængden af sommerhuse til leje Mariager

Vil du også nyde fordelene ved et sommerhus Mariager? Så skal du bestille familiens feriehus Mariager på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udbud af sommerhuse Mariager for enhver pengepung, og derfor kan du let og sikkert finde præcis det feriehus Mariager, som sikrer jer en fredelig og rolig ferie Mariager.

Lej sommerhus Mariager

Hos os er udlejning af sommerhuse Mariager nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Mariager eller den feriebolig Mariager som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Mariager

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Mariager. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid førsteklasses service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Østjylland

    Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
    Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.