Flot natur og kultur hånd i hånd
Del
Vælg mellem 348 sommerhuse Destinationer under Sydøst Jylland
Lille sommerhus til 5 personer tæt på skov og vand.
Sommerhus til 5 personer tæt på skov og vand. Dette lille sommerhus har en helt fantastisk beliggenhed, og det eneste der kan forstyrre jer, er dyrene og måske en vandrer, som kommer forbi. Det er en perle man ikke finder magen til nogen steder. Emne nr. 130-F08009.
Sydøstjylland er et spændende og eftertragtet ferieområde, der strækker sig fra Loddenhøj nord for Aabenraa til Vemmingbund (tæt ved Dybbøl) og Rinkenæs uden for Gråsten. Uanset hvilket af områderne I ender med at vælge kommer I til at bo tæt ved vandet, med flot natur omkring jer.

Sommerhus Sydøst Jylland – Flot natur og kultur hånd i hånd

Her kan du læse mere om de forskellige sommerhusområder i Sydøst Jylland:

Loddenhøj

Loddenhøj er flot beliggende sommerhusområde tæt ved Genner Bugt. Her finder i natur på første klasse sammen med fred, ro og afslapning for hele familien. Loddenhøj er et oplagt valg for alle der sætter pris på disse ting i deres ferie – og som samtidig gerne vil have mulighed for udflugter til f.eks. LEGOLAND ®, Universe, Flensborg og meget mere.

Se sommerhuse i Loddenhøj

Løjt

Løjt er et skønt beliggende sommerhusområde hvor I finder en perlerække af dejlige sommerhuse langs Genner Bugt – der også byder på en sandstrand med lavt vand. Løjt er et oplagt valg for familier med mindre børn der ønsker sig en ferie i rolige, naturskønne omgivelser, samtidig med at I nemt kan tage på udflugt til f.eks. Universe, LEGOLAND ®, Sønderborg Slot og selvfølgelig også Flensborg.

Se sommerhuse i Løjt

Rinkenæs

Rinkenæs er et flot beliggende sommerhusområde i Sønderjylland, og byder på en række dejlige sommerhuse tæt ved Flensborg Fjord. Strandene er afskærmede, så vandet er temmelig roligt. Området er ideelt til alle der gerne vil kombinere et ophold i et flot landskab med udflugter til Als, Gråsten og Nordtyskland, hvor perler som Flensborg og ”hollænderbyen” Friedrichstadt venter.

Se sommerhuse i Rinkenæs

Vemmingbund

Vemmingbund er et skønt sommerhusområde på halvøen Broager, få kilometer uden for Sønderborg. Ferieområdet var oprindeligt et fiskerleje, men er siden forvandlet til et eftertragtet ferieområde med en dejlig og meget børnevenlig strand, som ligger i bunden af en afskærmet vig. Vemmingbund er et oplagt valg for familier med mindre børn der ønsker flotte omgivelser, en super strand og nem adgang til masser af oplevelser.

Se sommerhuse i Vemmingbund

Aabenraa

Sommerhusområdet Aabenraa er beliggende i naturskønne omgivelser nogle kilometer nordvest for selve byen, lige ud til Aabenraa fjord. De mest nødvendige indkøb kan klares lokalt, men skal der købes større ind er Aabenraa stedet. Ferieområdet er som skabt til gåture, I vil med garanti nyde freden, roen og det flotte landskab.

Se sommerhuse i Aabenraa

Det siger vores gæster om Sydøst Jylland:

Da vi er natur mennesker, kan det ikke blive meget bedre. Samtidig ligger det i korte køreafstande til nogle hyggelige små byer, her kan anbefales Aabenraa, Gråsten og Sønderborg.”

Krusmølle i nærheden af Felsted Skov er bestemt et besøg værd. Der er brugskunst og en særdeles hyggelig gammel cafe og fin udendørs servering. Det ligger godt gemt men virkelig turen værd.

Rigtig meget flot natur og kultur i området. Super.

Her får du overblikket over mængden af sommerhuse til leje Sydøst Jylland

Vil du også nyde de mange fordele ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Sydøst Jylland? Så book familiens feriehus Sydøst Jylland på Sommerhus-siden. Her finder du på kort tid det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Sydøst Jylland.

Lej sommerhus Sydøst Jylland

Hos os er udlejning af sommerhuse Sydøst Jylland nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Sydøst Jylland eller den feriebolig Sydøst Jylland som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Sydøst Jylland

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks garanteret billigste til sommerhusudlejning Sydøst Jylland. (Se vilkår).

Kun den bedste betjening er god nok

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Østjylland

    Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
    Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
  2. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.