Børnevenlig strand og masser af oplevelser
Del
Vælg mellem 108 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Løjt
Dette sommerhus til 4 personer ligger med en flot panoramaudsigt ud over vandet i et dejligt sommerhusområde ved Løjt, kun 100 m fra den gode sandstrand. Smagfuld indretning, alle moderne faciliteter. Emne nr. 090-36111.
Løjt er et skønt beliggende sommerhusområde hvor I finder en perlerække af dejlige sommerhuse langs Genner Bugt – der også byder på en sandstrand med lavt vand. Løjt er et oplagt valg for familier med mindre børn der ønsker sig en ferie i rolige, naturskønne omgivelser og udflugter.

Sommerhus Løjt – Børnevenlig strand og masser af oplevelser

Slip bare børnene løs på strandent. Vandet er nemlig både rent, lavt og dermed perfekt til krabbefangst, soppeture, lystfiskeri og jagt på sten, muslinger og andre skatte i vandkanten.

Med til at sætte kolorit på Løjt Land er de gamle landsbyer med stråtækte bindingsværkshuse og kaptajnsgårde fra 1700-tallet. Se dem for eksempel langs de snoede gader i Løjt Kirkeby.

Sommeren igennem kan man tillige opleve ringridning, dyrskuer og markeder og komme til Hertug Hans Fest i Haderslev. Den gamle købstads centrum med domkirken og byens dyrehave med råvildt og kronhjorte er i sig selv et besøg værd.

Oldtiden stritter op af jorden i Løjt i form af gravhøjen Myrpold. Nyere historiske vingesus mærkes ved Dybbøl Mølle og Historiecenter Dybbøl Mølle, som med lyd og billeder beretter om det blodige slag og det smertelige danske nederlag i 1864.

Her er man tæt på Als med Sønderborg Slot og oplevelsescentret Universe. 40 minutter fra Løjt venter en rejse ud i universet i Orion Planetarium i Jels. Her står den tillige på vikingespil om sommeren. Mere adstadigt går det for sig lige syd for grænsen i søfarts- og shoppingbyen Flensborg. Oplev også Universe, LEGOLAND ® og Sønderborg Slot.

”Dejligt naturområde med mange udflugtsmuligheder”, siger Grethe Elten Mortensen om området.

Stort udbud af sommerhuse til leje Løjt

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Løjt til den garanteret billigste pris? Så book jeres feriehus Løjt på Sommerhus-siden. Vi har et enormt udbud af sommerhuse Løjt for enhver smag, og derfor kan du uden videre finde nøjagtig det feriehus Løjt, som skal danne rammen om jeres ferie Løjt.

Lej sommerhus Løjt

Hos os er udlejning af sommerhuse Løjt nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Løjt eller den feriebolig Løjt som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Løjt

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Løjt. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid førsteklasses kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Sydøst Jylland

  Sydøstjylland er et spændende og eftertragtet ferieområde, der strækker sig fra Loddenhøj nord for Aabenraa til Vemmingbund (tæt ved Dybbøl) og Rinkenæs uden for Gråsten. Uanset hvilket af områderne I ender med at vælge kommer I til at bo tæt ved vandet, med flot natur omkring jer.
  Lille sommerhus til 5 personer tæt på skov og vand.
 2. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.